Як отримати додаткову зарплату?

20 березня 2012, 20:29
Власник сторінки
ПР-менеджер
0
1070

Як можна законно отримати додаткову стовідсоткову заробітну плату незалежно від стажу роботи та при цьому витратити не більше кількох годин свого часу? Насправді все дуже просто.

Додаткова зарплата – одна з пільг, які надаються донорам крові в Україні.  Для цього потрібно лише двічі здати  кров.  Крім цього за одну здачу крові (400-500мл) можна отримати близько 90 грн (залежно від групи крові та резус-фактору), а також 18,5 грн. на обід, який видають донору відразу на пункті здачі крові.

Студенти також можуть отримати додаткову грошову плату за пожертвування крові. Для отримання грошової допомоги в розмірі 25% від стипендії потрібно знову ж таки двічі стати донором крові впродовж року.

Крім того донорові офіційно відведено  два вихідних – день здачі крові і ще один день на відновлення із збереженням зарплати. Причому, якщо здача доводиться на вихідні дні або з якихось причин донор виходить на роботу, то ці додаткові вихідні переносяться на дати на вибір донора. Окрім грошей донор отримує безкоштовне медичне обстеження: огляд терапевта, клінічний і біохімічний аналіз крові, аналіз крові на гепатит, ВІЛ, сифіліс. Також визначать групу крові і резус-фактор.

Більш детальну інформацію про донорство крові та пункти здачі Ви можете дізнатися  на сайті http://vk.com/nado_donor

 Врятуй життя – стань донором крові!

(Співавтор - Самарцев Ростислав)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.