НОВА РАДІСТЬ, СТАЛА СЯЙВОМ ЗАСІЯЛА !У КАЗКОВІМ!У ВЕРТЕПІ! НОВУ ПРАВДУ ДАЛА!

14 січня 2014, 12:43
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
521
НОВА РАДІСТЬ, СТАЛА СЯЙВОМ ЗАСІЯЛА !У КАЗКОВІМ!У ВЕРТЕПІ! НОВУ ПРАВДУ ДАЛА!

НОВА СТАРА ПРАВДА

чому пишу цю статтю?пишу тому що мало кого цікавить принциповий аналіз організації суспільного процесу .проведу його я не  детально і не  всеохоплююче, зате принципово і з пропозиціями..
чому я повинен дивитися на те як мій батько досі із страху перед голодом пережитим в дитячі та юні роки за часів ссср досі їсть сірий хліб із усіма блюдами підряд і самостійно з"їдає мінімум два буханці хліба за день.. чому?тому що: із страху залишитися голодним.??.і також тому ,що :"ситий голодного не розуміє!!!"ось чому я пишу це все і не тільки..!!

почну з моїх принципових позицій:

1,я НЕ вважаю що людина яка вкрала із суспільного(державного) бюджету чи приватного сектору великі(або малі ) кошти чи власність, а потім віддала частину цього бідним чи на церкву для спокутування свого воровського менталітету є СПРАВЕДЛИВОЮ...
2.я НЕ вважаю що церква, яка бере вкрадені кошти у таких людей не питаючи їх походження є СПРАВЕДЛИВОЮ
3.я НЕ вважаю СПРАВЕДЛИВИМ ,що суспільна власність ,яку узурпували чиновники(чи партії ,або партія) ,а також зібрані(чи вкрадені) від суспільства(громадян)бюджетні гроші належать цим узурпаторам в повному обсязі. 
4.я НЕ вважаю СПРАВЕДЛИВИМ ,що олігархат і досі є повноправним власником того,що насправді має належати йому(олігархату) тільки частково ,тільки в частці до суспільного майна як приватному бізнесу,тому що цей бізнес має бути заснованим на рішенні територіальної громади і тільки з дозволу територіальної громади!!
.Бо тільки територіальна громада, яка є виразником Джерела Влади=Народу УКРАЇНИ (згідно ст.5 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ,1996р.)та по-через статті 142-143 ОСНОВНОГО ЗАКОНУ ПРЯМОЇ ДІЇ є основним суспільноутворюючим елементом фундаменту ,на якому будується Держава УКРАЇНА .і тільки територіальна громада через свої представницькі органи ДЕЛЕГУЄ повноваження найнятим на службу цій громаді чиновникам, які від імені цієї територіальної громади мають право управляти суспільним майном відповідної територіальної громади ,а загалом і всієї Держави УКРАЇНА..
5.я НЕ вважаю що кривава революція чи військове протистояння чи конфлікти і громадянська війна може привести в кінцевому результаті до СПРАВЕДЛИВОСТІ і злагоди в суспільстві.
Перш за все повинна відбутися корінна революція свідомості чи в свідомості кожного,щоб моє слово оволоділо вашою свідомістю і не було просто словом на папері чи сторінці інтернету.
6 .я НЕ вважаю ,що мої пропозиції є такими що збігаються з марксистсько-більшовицьким догмами,які свого часу в 20-ст.віддірвали власність у народу фальшивими обіцянками про так звану загально державну власність(ФАБРІКІ-РАБОЧІМ ,ЗЄМЛЯ -КРЄСТЬЯНАМ= БРЕХНЯ) і управління нею по-через так звані совєти(кухарок) крєстьянскіх, солдатскіх чи народних депутатів.А ФАКТИЧНО вкрали власність у народу і присвоїли цю власність партійній номенклатурі по всій вертикалі совєтської державної влади і потім "успішно" передали в 1991 р. в руки пройдисвітів та олігархів...натомість передати народне добро ТЕРИТОРІАЛЬНИМ ГРОМАДАМ ,як уособленню Джерела Влади -НАРОДУ УКРАЇНИ.
7. я НЕ ВВАЖАЮ СПРАВЕДЛИВОЮ таку кількість приватних(точніше: прихватизованих) антисуспільних "правоохоронних" органів,щорічний ріст кількості яких=цих "ОВС", стимулюється неправомірним та злочинним розподілом матеріальних благ в суспільстві та існує в досі в нествореній на фундаменті Територіальних Громад Державі,як похідної структури від цих територіальних громад.
8 ...ОПОЗИЦІЯ ЧИ КОАЛІЦІЯ не цікавится розвитком територіальних громад взагалі ,а тільки анонсує по-через показушну міжпартійну "боротьбу"свою партійну більшість у так званих "представницьких" органах "влади"на місцях РАДАХ-ДЕПУТАТІВ по прихватизації народного майна і завершується ця піраміда Верховнобю з-Радою по прихватизації бюджету суспільства та суспільного майна в особливо великих розмірах..
9.Територіальна Громада повинна стати основною ареною боротьби за політичне просування тієї чи іншої політичної сили догори по вертикалі державної влади ,а не навпаки :нав"язувати свою політику територіальним громадам ,які НАСПРАВДІ ЗА ОСНОВНИМ ЗАКОНОМ -КОНСТИТУЦІЄЮ УКРАЇНИ Є Джерелом Влади ..натомість все перевернуто з ніг на голову ..

ОСНОВА ОСНОВ:
так от!!! кожна сільська територіальна громада (наприклад :у 3 тис.громадян),кожна районна територіальна громада (наприклад 44тис.громадян),кожна міська територіальна громада (наприклад: у 222 тис .громадян),кожна обласна територіальна громада (наприклад : у 999 тис громадян) та велика українська громада в суспільстві УКРАЇНА (НАПРИКЛАД :У 45 500 ТИС.ГРОМАДЯН)володіє всією суспільною власністю на території своєї країни і
- кожен громадянин ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ територіальної Громади володіє власністю у частині:одиниця поділити на 45 500 тис.громадян від всієї загальнодержавної власності УССР,що була на момент розпаду ссср та утворенню спільноти УКРАЇНА ,1 грудня 1991 року,

-окрім того:
в селі громадянин утвореної сільської територіальної громади володіє(наприклад) :одиниця поділити на 3 тис. частиною власності колективного сільського господарства і комунального господарства(газенерго, райенерго,водоенерго ТА одиниця поділити на 3тис.орендної плати від всіх державних та приватних структур і підприємств чи ринків на території цієї сільської територіальної громади)

-окрім того
у адміністративній одиниці - районі міста(районі області) громадянин володіє(наприклад) частиною комунального і суспільного майна ,що належить загальнорайонній в місті чи загально районній в області територіальній громаді района міста(або района області) ,що знаходиться в межах адміністративної території района міста(або района області)(водоканал ,газомережа ,тепломережа,електромережа,міські(районні)дороги,будинки,прибудинкові території, підстанції ,школи ,лікарні ,транспортні організації і т. д. ТА орендної плати від всіх державних і приватних структур і підприємств чи ринків на території цієї територіальної громади,що є загальнорайонною в місті чи загальнорайонною в області власністю)
у частці :одиниця поділити на 44 тис.громадян района міста(района області)

окрім того
у межах адміністративнї одиниці міста громадянин володіє(наприклад): одиниця поділити на 222тис. громадян загальноміської власності що належить виключно утвореній (якщо така буде утворена)загальноміській територіальній громаді (водоканал ,газомережа ,міські дороги ,будинки,прибудинкові території,мережі,міські дороги,підстанції,школи лікарні ,депо,транспорт,ринки і таке інше ТА одиниця поділити на 222 тис.орендної плати від всіх державних та приватних структур і підприємств чи ринків на території цієї територіальної ромади,що є у загальноміській власності )

окрім того
у адміністративній одиниці -обпасті громадянину областної територіальної громади (якщо така буде утворена)належить(наприклад) : одиниця поділити на 999тис. громадян загальнообласної власності обласної територіальної громади ТА одиниця поділити на 999 тис.орендної плати від всіх державних та приватних структур і підприємств чи ринків на території цієї територіальної ромади,що є у загальнообласній власності )
-окрім того

 після відповідних арифметичних обчислень громадянину ПЕРВИННОЇ утвореної територіальної громади села чи району міста (району області) видається СЕРТИФІКАТ ВІДПОВІДНОСТІ ЧАСТКИ СУСПІЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ВЛАСНИКОВІ ГРОМАДЯНИНОВІ з вказанням часток обчисленої власності ,що належить громадянину конкретної територіальної громади в арифметичних числах(вище вказано як приклад деталях для села:(1/3тис.+1/44тис.+1/999тис.+1/45 500тис.)) для району області чи району міста :(1/44тис,+1/222тис.+1/999тис+1/45500тис.),де навпроти кожного дробу потрібно вказати дослівно ,в частці від якої територіальної громади і в межах якої адміністративної території належить громадянину частка власності відповідної територіальної громади села ,міста ,району міста чи району області чи області..

функції і властивості:

СЕРТИФІКАТ ВІДПОВІДНОСТІ ЧАСТКИ СУСПІЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ВЛАСНИКОВІ ГРОМАДЯНИНОВІ (надалі скорочено:сертифікат відповідності="СВ")КАТЕГОРИЧНО НЕ ПРОДАЄТЬСЯ, НЕ ВИМІНЮЄТЬСЯ, НЕ ПЕРЕДАЄТЬСЯ В ІНШІ РУКИ, ані ЧЕРЕЗ НОТАРІУСА ,ані БУДЬ-ЯКИМ ІНШИМ ШЛЯХОМ .СЕРТИВФІКАТ МОЖЕ БУТИ АНУЛЬВАНИМ (ЗНИЩЕНИМ)ТІЛЬКИ ЗБОРАМИ ПЕРВИННОЇ ГРОМАДИ(та у випадку смерті власника чи довічному вибуванню з України у еміграцію).
У разі переїзду до іншої ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ громади ЦЕЙ СЕРТИФІКАТ ЗБЕРІГАЄТЬСЯ ВЛАСНИКОМ І ПЕРЕДАЄТЬСЯ В ІНШУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ, ДЕ ВІН АНУЛЮЄТЬСЯ ЗАГАЛЬНИМИ ЗБОРАМИ НОВОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ І ГРОМАДЯНИНОВІ ВИДАЄТЬСЯ НОВИЙ СЕРТИФІКАТ ВІДПОВІДНОСТІ НА ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРАХ ПЕРВИННОЇ ГРОМАДИ(ПРО ЩО ПОВІДОМЛЯЄТЬСЯ ПИСЬМОВИМ ЛИСТОМ ПОПЕРЕДНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВЛАСНИКА СЕРТИФІКАТА ВІДПОВІДНОСТІ . ВИДАЄТЬСЯ СЕРТИФІКАТ ВІДПОВІДНОСТІ ТІЛЬКИ ДЕРЖАВНИМ ОРГАНОМ РЕЄСТРАЦІЇ ,СТВОРЕНИМ І ЗАТВЕРДЖЕНИМ НА ЗБОРАХ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ РАЙОНА В МІСТІ(МІСТІ) ЧИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СЕЛА(РАЙОНА.)

НА ОСНОВІ СЕРТИФІКАТА ВІДПОВІДНОСТІ (їх сукупності )ЧАСТКИ СУСПІЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ГРОМАДЯНИНОВІ ФОРМУЄТЬСЯ РЕЄСТР ВИБОРЦІВ НА ВІДПОВІДНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІ ВИБОРЧІЙ ДІЛЬНИЦІ .

ГОЛОСУВАННЯ НА ВИБОРЧІЙ ДІЛЬНИЦІ ВІДБУВАЄТЬЯ ТІЛЬКИ ЗА НАЯВНОСТІ ОБИДВОХ:СЕРТИФІКАТА ВІДПОВІДНОСТІ та ПАСПОРТА ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ

РОЗПОДІЛ АКЦІЙ І ПРИБУТКУ НА АКЦІЇ ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ ВІД АКЦІОНЕРНИХ ПІДПРИЄМСТВ І ПУБЛІЧНИХ ТОВАРИСТВ , ЩО ЗНАХОДЯТЬСЯ ПІД КОНТРОЛЕМ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД АБО УПРАВЛЯЮТЬСЯ КОНТРОЛЬНИМ ПАКЕТОМ АКЦІЙ, ЩО НАЛЕЖИТЬ ВІДПОВІДНИМ ТЕРИТОРІАЛЬНИМ ГРОМАДАМ (відповідно до адміністративних територіальниходиниць) ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗГІДНО ІНФОРМАЦІЇ (в сумі чисел від арифметичних  дробів відповідності частки суспільної власності,див вище) ,ЩО МІСТИТЬСЯ В СЕРТИФІКАТІ ВІДПОВІДНОСТІ ЧАСТКИ СУСПІЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ГРОМАДЯНИНОВІ .

КОЖЕН ГРОМАДЯНИН, ЩО ВОЛОДІЄ СЕРТИФІКАТОМ ВІДПОВІДНОСТІ ЧАСТЦІ СУСПІЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ОСОБИСТО СВОЄЮ ПРИСУТНІСТЮ НА ЗБОРАХ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ АБО ЧЕРЕЗ СВОЇХ ПРЕДСТАВНИКІВ НА ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРАХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД МОЖЕ ПЕРЕДАВАТИ ЧИ ПРОДАВАТИ ,ГОЛОСУЮЧИ СВОЇМ СЕРТИФІКАТОМ ЧАСТИНУ СУСПІЛЬНОЇ(публічно акціонованої,тобто для кожного сертифікату відповідності наперед визначена розрахунками кількість акцій підприємства,товариства чи організації ,що приходиться на кожний"СВ") ВЛАСНОСТІ ДЕРЖАВНИМ ЧИ ПРИВАТНИМ СТРУКТУРАМ ,ЯКІ БАЖАЮТЬ ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В УПРАВЛІННІ СУСПІЛЬНИМ МАЙНОМ .
РОЗМІР ЧАСТКИ ЦІЄЇ УЧАСТІ ДЕРЖАВНИХ ЧИ ПРИВАТНИХ СТРУКТУР У СУСПІЛЬНІЙ ВЛАСНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВИЗНАЧАЮТЬСЯ НА ЗБОРАХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД .
БАЛАНСОВА СУСПІЛЬНА ВАРТІСТЬ ЦИХ ТОВАРИСТВ І ПІДПРИЄМСТВ, ЩО ПРИПАДАЄ НА СУСПІЛЬНУ ЧАСТКУ ВІД ВСІЄЇ ПОПЕРЕДНЬОЇ ВЛАСНОСТІ ,ЩО НАЛЕЖИТЬ ДО ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ(що знаходиться на конкретній адміністративно-територіальній одиниці) ПЕРЕРАХОВУЄТЬСЯ (тобто:зменшується на кількість переданих чи проданих активів суспільного підприємства, товариства чи організації ,або не міняється(при передачі) ,або збільшується- у разі прямої приватної чи державної інвестиції в основні фонди суспільного публічного підприємства,товариства,організації))
І ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ НОВА ЦІНА НА АКЦІЇ І НОВА(якщо така встановлена)КІЛЬКІСТЬ АКЦІЙ ЩО ЗНАХОДЯТЬСЯ В СУСПІЛЬНОМУ ВОЛОДІННІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ , ДЕРЖАВНОМУ ТА ПРИВАТНОМУ ВОЛОДІННІ ...

кожен власник"СВ" має право отримати свій прибуток від акцій підприємств територіальної громади (в кінці кожного фінансового року)в частці акцій, що приходяться на його "СВ", відповідно кожного арифметичного дробу(частці), вказаному у власника "СВ"  АБО персональним голосуванням чи через свого представника на зборах та за рішенням загальних зборів територіальної  громади(громад) направити ці кошти на розвиток відповідно кожного підприємства ,яке він=власник"СВ" буде вважати за потрібне..

на зборах територіальної громади чи зборах територіальних громад представників власників "СВ" ВИРІШУЮТЬСЯ НАСТУПНІ ПИТАННЯ:
1.додаткове фінансування чи скорочення фінансування на місцеві органи охорони правопорядку що існують поруч з бюджетними державними органами внутрішніх справ
2.вирішуються питання щодо фінансування шкіл, лікарень ,дитсадків у спосіб підтримки основних фондів у належному фізичному та капітальному стані(окрім виплати заробітних плат бюджетникам ,якщо це не передбачено окремим додатковим рішенням територіальної громади і на це виділені окремі додаткові кошти з бюджету територіальної громади)
3.власниками "СВ"вирішується питання ЩОДО ВСТАНОВЛЕННЯ СПРАВЕДЛИВИХ ТАРИФІВ на комунальні почслуги ОКРЕМО ДЛЯ КОЖНОЇ ВЕРСТВИ НАСЕЛЕННЯ кожної окремої ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.
ЦЕ АБСОЛЮТНО МОЖЛИВО ТОМУ ЩО ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА Є СУСПІЛЬНИМ ВЛАСНИКОМ СУСПІЛЬНОГО МАЙНА ЕНЕРГОКОМПАНІЙ ,ЩО ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ(в межах своєї адміністративно-територіальної одиниці)

висновки :
територіальна громада як самодостатня одиниця що відповідає межам даної адміністративної території та на основі РЕАЛЬНО закріпленого ОСНОВНИМ ЗАКОНОМ за кожним громадяниом права на частку суспільної власності, завдяки "СВ",здатна самостійно утворювати господарчі обєкти ,вести ділові та економічні справи,створювати місцеві правоохоронні органи делегувати догори повноваження необхідні для повноцінного існування державних інституій оборони, зовнішніх відносин ,прийняття загальнодержавних законів ,підтримки загальнодержавної економіки .
4. ви як власники СВ маєте право на зборах територіальної громади на вибір суддів для місцевих судів, прокурорів за повної прозорості і відкритості зборів територіальної громади і трансляції зборів громади в прямому ефірі ..всіляке утаємничення від громади суспільно важливої інформації про майно чи власність посадовців чиновників чи міліціонерів повинне каратися жорстоішим чином почерез суспільні засоби масової інформації та інтернет та подальшим усуненням від посади таких антисуспільних особин довічно ..тільки виправні роботи або приватний сектор економіки для перевиховання таких покидьків(якщо їх хтось туди прийме взагалі)!!!

П.П.:НІЯКИЙ "тітушка", що прислужується режиму чи політиканам за гроші на виборах не здатен замінити реального власника СЕРТИФІКАТА ВІДПОВІДНОСТІ ЧАСТКИ СУСПІЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ВЛАСНИКОВІ ГРОМАДЯНИНУ =СВІДОМОМУ ГРОМАДЯНИНУ =БОРЦЮ ЗА ІСНУВАННЯ ЙОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СУПРОТИ НАХАБСТВА НЕЧЕСНИХ ДІЛКІВ ,НЕЧЕСНИХ ЗАБУДОВНИКІВ ТА НЕЧЕСТНИХ ЧИНОВНИКІВ!!! ЧОМУ ? БО ВІН=СВІДОМИЙ ГРОМАДЯНИН Є РЕАЛЬНИМ ВЛАСНИКОМ ЧАСТКИ СУСПІЛЬНОГО МАЙНА І ЗАЦІКАВЛЕНИЙ В ОТРИМАННІ ЩОРІЧНОГО ДОХОДУ І ПРИБУТКУ ВІД ЦЬОГО МАЙНА, А НЕ ПОДАЧОК ,ЯКІ КИДАЄ САМОЗВАНА "ВЛАДА" ЧИ ОПОЗИЦІЯ ПЕРЕД ВИБОРАМИ НА ВИБОРЧІ ДІЛЬНИЦІ ЗА ДЛЯ СВОЄЇ ПЕРЕМОГИ ,ЩОБ ДОРВАТИСЯ ДО БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ =ЗАГАЛЬНОСУСПІЛЬНОЇ ДІЖКИ (КОРЬІТА ) З ЗОЛОТИМИ УНІТАЗАМИ...

ТОМУ:

1.створюймо територіальні громади в першу чергу густонаселених райнах і селах(ПОЧАТИ ТРЕБА В ПЕРШУ ЧЕРГУ З КИЄВА, де досі немає легітимного місцевого самоврядування)
2. створення таких громад дозволить нам оволодіти правдивими списками виборців по кожному району мікрорайону і виборчій дільниці.кожен мешканець особисто повинен написати заяву в таку територіальну громаду
3.кожен заявитель після цього(затвердження тер.громади в держреєстрі) має право отримати сертифікат на частку громадської власності що належить цій територіальній громаді і знаходиться в межах адміністративної територіальної одиниці(міста-району- села-мікрорайону)
3.маючи сертифікат на право власності в частці до громадської власності кожен мешканець вирішує на зборах громади(чи представників від мікрогромад(під"їздів))яку частку громада віддає на керування в державні структури управління чи приватні структури управління, а яку частку ціїєї сертифікованої власності залишає на своєму балансі і під своїм управлінням..ст.5,ст.142-143 Конституції дає повне право на такі конституційні дії з боку громади(наприклад: 60%-тер. громада,20%-приватник ,10%-держава)
4 . контроль Громади над своєю територією дозволить викристалізувати повноваження делеговані догори і повноваження залишені для громади і її активу ..таким чином збори тер.громад, наприклад м. КИЄВА ,дозволять зформувати якісно нову місцеву владу
5. велика КИЇВСЬКА об"єднана територіальна громада(збори громад чи представників громад), яка має під своїм контролем енергетичні та промислові об"єкти на своїй території САМОСТІЙНО здатна вирішити свої господарські питання і питання тарифікації МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ...

самоорганізовані люди не питають хто буде вести роботу ..а просто її ведуть і пишуть письмові заяви на вступ до громади .
ЯК?? ви ??оберете ДОСТОЙНИХ КАНДИДАТІВ НА ВИБОРАХ ?? при існуючих фальшивих списках виборців,куди можна записати кого завгодно без пред"явлення сертифікату на власність в громаді даної території та ще й зрОбити декілька таких списків під копирку ??? цей ІМЕННИЙ сертифікат не має права бути нікому проданий, відданий чи переданий у користування кому-небудь..він може бути тільки анульований після смерті тримача сертифікату ..!!!ОКРІМ ТОГО !!!хто буде рахувати ваші голоси за ДОСТОЙНИХ КАНДИДАТІВ ? як не куплені партіями шльондри в рахувальних комісіях.???.ви ж на корню не даєте людині стати відповідальною за свою територію і власність на цій території.. Все віддали у користування кому-небудь, хто більше гречки принесе ЧИ ТІТУШОК ПРИВЕДЕ ..АНУ ПОКАЖІТЬ МЕНІ ХОЧ ОДНОГО ТІТУШКУ З ІМЕННИМ СЕРТИФІКАТОМ НА МОЇЙ ВИБОРЧІЙ ДІЛЬНИЦІ?? ВИ НЕ ЗНАЙДЕТЕ ТАКОГО!! ..БО У ТІТУШКИ МАЄ БУТИ СВОЯ ДІЛЬНИЦЯ І СВІЙ ІМЕННИЙ СЕРТИФІКАТ ДЛЯ КОНКРЕТНОЇ ТЕРИТОРІЇ І ДІЛЬНИЦІ ДЕ ВІН І МАЄ ГОЛОСУВАТИ ...ВСЕ КРАПКА ..НІЯКІ ГОЛОСУВАННЯ БЕЗ СЕРТИФІКАТІВ НЕ МОЖЕ БУТИ ВЗАГАЛІ ПЛЮС ПОСВІДЧЕННЯ ОСОБИ ЩО ПОВНІСТЮ ПІДТВЕРДЖУЄТЬСЯ ЦИМ СЕРТИФІКАТОМ ДАНОЇ ТЕРИТОРІЇ І ДАНОЇ ВИБОРЧОЇ ДІЛЬНИЦІ ..ЗАБОРОНИТИ ГОЛОСУВАТИ БЕЗ СЕРТИФІКАТА НЕ НА СВОЇЙ ДІЛЬНИЦІ ВЗАГАЛІ БУДЬ-КОМУ ..ХАЙ ГОЛОСУТЬ НАПЕРЕД ЧИ ЗАЗДАЛЕГІДЬ ЯКЩО У НИХ ВІДРЯДЖЕННЯ ЧИ ІНШІ ОБСТАВИНИ..
якщо ви переїхали в іншу Громаду постійно жити ??..для цього збираються збори громади де приймають рішення або не приймають рішення(залежить від вашого пояснення) про видачу вам нового іменного сертифікату для даної конкретної громади а старі сертифікати при цьому вами здаються і анулюються ( знищуються) ..громада має право подати на вас в суд у разі обману з вашого боку а також неправдивої поданої громаді від вас інформації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.