звернення до Департаменту Державної автомобільної іспекції

15 березня 2011, 20:38
Власник сторінки
приємно представитись, іноземний агент...
0
2704

звільніть мене будь-ласка від ПДД _______________________________

Генерал-майору міліції

П. Лозовому Валерію Миколайовичу

Начальнику Департаменту Державної

автомобільної інспекції

Міністерства Внутрішніх Справ України

Тел. 272-36-60, факс 272-47-53

01071, м. Київ, вул. Лук’янівська, 62

E-mail duty@sai.mia.gov.ua

Шановний Валерію Миколайовичу,

За повідомленнями мас-медіа України, під час прес-конференції Народного Депутата України пана Володимира Ландика, щодо інциденту з працівниками ДПС, між паном Ландиком та ДДАІ було укладено домовленість цитую

«Тижні два, максимум три, тому мені подзвонив начальник ДАІ міста і попросив номер машини, на якій я пересуваюся містом, по своєму округу. А я ще запитав — навіщо тобі моя машина? Він каже — ви, мовляв, поспішаєте постійно, щоб вас менше чіпали.»

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1195848-landik-ya-dal-gai-nomer-svoej-mashiny-chtoby-menshe-trogali-a-oni-menya-specialno-ostanovili

Хочу повідомити, що я також постійно поспішаю коли пересуваюся містом, тому звертаюся з проханням прояснити якою процедурою регулюються звернення громадян про звільнення від відповідальності за порушення ПДД а також хочу дати номери мого авто - Фольксваген Пассат АА 2056 СК, бо я також поспішаю постійно, як і Народний Депутат Ландик і тому хочу щоб мене менше чіпали, бо щоразу, коли я перевищую швидкість, то мені виписують штраф.

Згідно положення

«Про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ України», затвердженого 14 квітня 1997 року КМУ, одним з основних завдань підрозділу є надання допомоги всім учасникам дорожнього руху, тому сподіваюся, що моє прохання буде розглянуто позитивно. У свою чергу, я надам на вимогу працівників ДДАІ всі необхідні документи.

Заздалегідь вдячний,

Святослав Павлюк

Адреса, телефон

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.