ПРИМАРИ ЗНИКАЮТЬ ПЕРЕД СВІТАНКОМ

06 вересня 2011, 07:13
Власник сторінки
физик, социолог
0
600

. Думки з приводу інтерв’ю Акімової (http://korrespondent.net/business/economics/1255630)

.

.

Янукович намагається виглядати президентом, Азаров – фахівцем … Примарам притаманне примарне, - що разу виникало в голові, поки читав інтерв’ю економіста, що намагався виглядати фаховим соціологом.

 Це інтерв'ю ще раз сказало мені: "Ти був правий, коли опублікував "Позбав нас, боже, від їх реформ!" (http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a39790)". З того часу а ні Акімова, а ні будь-хто інший із влади так і не спромігся зрозуміти, що намагання викорінити наслідки, то – безглузде витрачання зусиль і коштів. Відома закономірність, – бажаєш викорінити явище, створи умови, в яких воно не виживе, - так і не стала їх надбанням. З впертістю, вартою кращого застосування, вони воюють за зменшення кількості дозвільних документів, чиновництва і з іншим непотребом бюрократичної системи імені Сталіна. От тільки навіть не планують замінити цю систему, що породжує все нові і нові дозволи та чиновницькі місця. А це означає, що ті успіхи, про які говорить Акімова, є тимчасовими і вже скоро зникнуть.

 З не менш тупою впертістю команда Януковича-Азарова проштовхує запровадження ринку землі, так і не спростувавши твердження (http://blogs.korrespondent.net/users/blog/ansokolov/a40389), що це запровадження нашкодить більшості громадян України і не збільшить ефективність сільськогосподарського виробництва.

 Таким чином, бачимо, що успіхи команди Януковича-Азарова – примарні, наміри неадекватні стану країни, тож закономірним є питання: "Чи не пора тих, хто їде за кошт платників податків і не відпрацьовує з'їдене, вилами з возу турнути"? А за тим і світати почне …


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.