Янукович і цап-відбувайло

12 жовтня 2011, 07:06
Власник сторінки
журналіст
0
577

Команда Президента переходить на вищий рівень, де судова система працює на користь влади.

Циркова феєрія “Юлю – за грати перетворилася для нашого Президента на шквал негативної критики з уст європейських політичних корифеїв. Та й це не вибило з колії Віктора Федоровича, який будує в Україні, за принципом Путіна, “керовану демократію”. Загнаний у глухий кут, Янукович спромігся видати два досить цікавих міркування.

Насамперед він вважає, що рішення суду по Тимошенко є неостаточним. Але це не остаточне рішення – попереду ще Апеляційний суд, і, безумовно, яке він прийме рішення і в рамках якого законодавства він буде приймати це рішення, це буде мати велике значення”, - сказав Гарант на спільній прес-конференції з президентом Республіки Словенія Данілом Тюрком учора. І друга, не менш разюча думка полягає у пошуку винних. “Це, безумовно, прикрий випадок, який сьогодні перешкоджає питанню європейської інтеграції України”, - відбулося прозріння в голові Януковича. Глава держави узявся ліпити собі німб святості, мовляв, моя хата скраю і рішення по Тимошенко виходило не з Банкової. Он хлопчина з моргаючою бровою у чорній мантії вершив долю леді Ю. Так-так, саме до Родіона Кірєєва зараз переадресовуватимуть усі претензії. Фактично суддівська кар’єра цієї людини завершилася Мавр зробив свою справу, Мавр може йти. Цапів-відбувайлів, на щастя, у нашій країні не бракує.

Віталій Тараненко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.