ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА !

19 грудня 2011, 15:55
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
21
ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА !

ЧО? МУ?

КОЛИ.
 Хмельницький уклав тимчасовий договір з московією...він ще тоді наказував Юрію(сину) іти на союз із Швецією..але політичний момент (1656 рік) було втрачено.тай його самого(Хмеля) отруїли "вдало" в сьомий раз,.тому й маємо те що маємо...те саме зараз -йде постійна втрата моментів . чо?му?того шо все "му" пішло до москви, а все чо?-у "гулаги" та під розстріли з голодоморами......фсб в обличчях декотрих сучасних "депутатів" та "міністрів"(с-абачніка) і надалі просуває свою неволю для України ПОЧЕРЕЗ молоде покоління вже...ми досі  не маємо свого потужного інформаційного простору чи майданчика...невже ми не бачимо?
..у мене на БУКОВИНІ в усіх селах московський піп "засів" ..чи було таке до 1940 року? та ні. тут і "єзык" той навіть рідко коли було чути . хіба що біля Свято-введенського монастиря в Чернівцях..
 обман на обмані жиє та оманою поганяє-оце основна політика москви на території України..до того ж  нахабна омана,яка завжди в гарненькому фантику з лайном в середині..але не кожен може це лайно одразу відрізнити від істини... селянин ніколи політикою не займався ..тому і страждає від того..бо в голові лише корчі(ліс), корци зерна, сотки городини,межі(копці)ділянок землі ,а духу свого нема . дух московський .а раз дух московський значить і рабство московське і душа виховується по-московськи і тіло пристосовується під "рабскоє повіновєніє"...і в прийдешніх поколіннях те саме виховується .. от в чому проблєма...

 бо у нас тільки УПА виявляється в усіх бідах "винна" ,а немає для таких панів, як кальосанічєнко-в та кощтусєф-ф,ківало-ф та  єфрємо-ф погляду на роль "звірств" упа в контексті зі звірствами армії крайової зі звірствами більшовиків. є абсолютно упереджений імперський підхід з інформаційною оманою суспільства та громадськості ...тобто для імперії все позволено,для національно-визвольних рухів нічого не позволено...і друкуються псевдо-книжки і література імперського гатунку, а ви читайте ,читайте ...тут заборони на мову нема ..годі чекати...читайте на всіх мовах... вбивайте патріотів своєї землі...добивайте їх в могилах ...кого ще більшовики не добили..

НІЧОГО НЕ ХОЧУ ВІД  БОГА -ТІЛЬКИ ВЕРХОВЕНСТВА ПРАВА В УКРАЇНІ  -ТАКОГО,ЯК ХОЧА Б  ТЕПЕР В  ЄВРОПІ...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.