Азаров брехун та неук.

29 січня 2012, 09:08
Власник сторінки
0
1212

Так, літературними словами про них важко...:) А у відставку треба всю зграю "проффесіоналів" Іван Подоляк


        Відкритий лист Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу.                                                                               
      Віктор Федорович,  довожу до Вашого відома, що Прем’єр-міністр України Микола Азаров пообіцяв,  що максимальна пенсія чорнобильцям, на яку можуть розраховувати ліквідатори, складе 8000 грн.  згідно пенсійного законодавства України. При цьому в середньому інваліди-чорнобильці будуть отримувати  5 500 грн. вже в січні 2012 р., але          з січня місяця  ніхто з військових пенсіонерів, які мають статус постраждалого в наслідок ліквідації аварії на ЧАЄС обіцяної Прем’єр-міністром  України підвищеної   пенсії   не отримав.
       На моє звернення на гарячу лінію КМУ за №855144  я отримав відповідь з головного управління пенсійного фонду в Полтавській області за №ЗА-875144/6 від 23.01.2012р.            В якому мені чітко пояснили, що відповідно до пункту 7 порядку обчислення пенсій особам, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи, згідно постанови КМУ від 23.11.2011р.    № 1210  що підвищені пенсії мають право отримувати  військовозобов’язані призвані на військові збори, та які брали участь в ЛНА на ЧАЄС  працюючи в зоні відчуження в 1986-1990 роках.
      Згідно закону України Про військовий обов'язок і військову службу,  Статті 1, пункт 9,       «Щодо військового обов'язку громадяни України поділяються  на такі категорії»:
                                                              
•     допризовники - особи, які підлягають приписці до призовних дільниць;
•    призовники - особи, приписані до призовних дільниць;
•    військовослужбовці - особи, які проходять військову службу;
•    військовозобов'язані - особи, які перебувають у запасі для комплектування Збройних Сил України та інших військових формувань на особливий період, а також для виконання робіт із забезпечення оборони держави;
•    резервісти - військовозобов'язані, які у добровільному порядку проходять службу у військовому резерві Збройних Сил України та інших військових формувань.
     Так як я військовий пенсіонер, я відношусь до категорії,  «військовослужбовці - особи, які проходили військову службу».  А в постанові КМУ від 23.11.2011р.  № 1210 нічого на сказано про цю категорію.            Прем’єр-міністр України Микола Азаров свідомо підписав  постанову яка заздалегідь позбавила військовослужбовців, які проходили військову службу і були відрядженні  в зону відчуження  в 1986-1990 роках для ЛНА на ЧАЄС, заявленої пенсії.   Якщо чиновник такого рангу свідомо підписує завідома брехливі постанови - то він злочинець.
   
    Віктор Федорович я,  як платник податків,  який кожен день сплачує податок на утримання не професійного уряду, та апарату Президента вимагаю від Вас, відправити у відставку неука   Прем’єр-міністра України Миколу Азарова і весь бездарний склад КМУ, так як вони     своїми недотепними реформами та постановами тільки шкодять народу України.
                                                                                                                                      
       Доки український народ буде терпіти цей бездарний і злочинний уряд!!!
               Учасник ЛНА на ЧАЄС  Запорожець Анатолій Миколайович                                                             
                                                                                                                                                    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Азаров,Кабінет Міністрів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.