Як воно є й як повинно б було бути

09 травня 2012, 20:06
Власник сторінки
0
589

Наша Система є такою, коли ВЛАДА вирішує, як вона може впливати на народ, й також ВЛАДА вирішує, як народ може впливати на неї. Нонсенс, вам не здається?

 На разі в нас діє така Система, за якої вплив влади на народ регулює сама влада. Але й вплив народу на владу ТАКОЖ РЕГУЛЮЄ САМА ВЛАДА. Оце й є перекос структури Системи в бік інтересів влади, й саме це - ГОЛОВНА причина наших проблем. Схематично це виглядає наступним чином:




























За умови "не ламати все, але досягнути потрібного", мало б бути так:





























 Як бачите, цей малюнок відрізняється від попереднього лише нюансами, але саме вони радикально змінюють баланс впливів у Системі. Крім того, забезпечується досягнення необхідних змін МІНІМАЛЬНОЮ "кров'ю" - немає потреби ламати все ущент, бо змінюються лише КРИТИЧНІ для поведінки всієї Системи елементи.

 У який спосіб досягнути зазначених змін, йдеться на сайті http://vocv.at.ua/ , й зокрема - у "проекті Програми дій". А якщо в двох словах, то єдиний ЛЕГІТИМНИЙ шлях - через референдум, на якому б було прийнято нові "правила гри" (тобто те, що зображено на другому малюнку), та загальні вибори усіх гілок представницької влади, але - за новими "правилами гри", прийнятими на референдумі. Аргументація, чому саме такий шлях пропонується, а не якийсь інший, наводиться на сайті, й там же можна знайти докладний АНАЛІЗ наявного в Україні становища та його причини, як і багато чого іншого.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.