День Незалежності.

24 серпня 2012, 11:13
Власник сторінки
Предприниматель
0
357
День Незалежності.

Пом'ятаю своi канiкули, коли менi було 13. Спекотне лiто, здається, майже, як цьогоріч. Ми з батьком та женихом старшоi сестри будували власноруч гараж. ...

Пом'ятаю своi канiкули, коли менi було 13. Спекотне лiто, здається, майже, як цьогоріч. Ми з батьком та женихом старшоi сестри будували власноруч гараж. Великий погреб, щоб запаси дачнi зберігати - великий котлован. Все власноруч, бо грошей було, як у всiх у тi часи....
Все це пiд радiоприймач. Полiтичнi новини, першi полiтични суперечки — батько, хоч и комунiст - за Незалежнiсть, а сестрин жених - за "iмперiю" та "велику державу".
Так я i дiзнався, що ми стали Незалежними. Мабудь, там i почалась моя полiтична кар'єра.

Потiм почалась "Незалежнiсть", невиплати зарплатнi батьку, не дуже ситi роки.

Але попри все, це дуже теплi та приємнi спогади - це ж дитинство.
Ми, поколiння тих хто взростав та вставав на ноги в Незалежнiй Українi пишаємось здобуттям Незалежностi та хочимо, щоб наши дiти жили в Українi, размовляли українською, та пишалися цим.

Зi святом, Українцi!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.