Ще один лист в нікуди

27 жовтня 2012, 19:21
Власник сторінки
0
287

Яка актуальна й цікава тема - вибори! Про що ж ми будемо писати, коли вони закінчаться? За принципом стадного інстинкту "поразглагольствую" про них і я.

Можна розводити скільки завгодно демагогій, дискутувати, кричати, щоб аж піна з рота валила, але факт залишається фактом: українці не готові до боротьби за себе. Не готові повстати. Не готові кричати не одне одному в обличчя, а в обличчя владі. Що тут скажеш, психологія мас. Набагато легше не вирішувати й обирати самому. Легше коли це хтось робить за тебе. І це яскраво покажуть нам ці вибори. Вони то й посталять жирну крапку. Після них і побачимо, хто на що здоров: хто керувати, а хто пасти коров.

Дивно. Колись же так не було. Здавалося б, українці сильний, войовничий і самостійний народ, здатний постояти за себе. Як же ж нам змогли так промити наш мозок, що ми тепер нічого не варті? Чи все ж таки варті? Перевіримо!

Залишилося тільки кожному підірвати свою дупцю з теплої та затишної квартири в цей холодний вихідний і вийти проголосувати з чистим розумом і серцем. А тоді вже з чистою совістю можна буде говорити про те, що нічого не можна зробити. Що мій голос ні на що не вплине. Хочеш вір, а хочеш – перевір. То хіба не час перевірити? Варто хоча б спробувати. Чи політично відстала народна маса на це не здатна?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.