успішні багатодітні мами

18 жовтня 2013, 07:01
Власник сторінки
эколог-дизайнер
0
584
успішні багатодітні мами

19-ого пройде фото виставка багатодітної мами Анни Телко на тему відомі мегамами

«Мегамами та їх квіти життя - діти» - під таким гаслом відбувся перший етап фотоконкурсу  в підтримку статусу багатодітних родин.

 

 19 жовтня 2013 року об 11.00 в будинку Митрополита на території Національного заповіднику Софія Київська відбудеться фотовиставка «Мегамами та їх квіти життя –діти


У вас в родині троє та більше дітей? Вітаємо, Ви –  мегамама!«Кажуть, що бути багатодітною мамою важко. І, хто, як не самі мами це знають краще за всіх. Я – найбагатша мама в світі, й дуже пишаюсь тим, що чотири рази поспіль стала мамою. Але, на жаль, в суспільстві є певні стереотипи щодо багатодітних родин» – говорить фотограф Анна Тилко, ініціатор проекту.Тому своїм проектом ми ламаємо стереотипи!


Наша багатодітна мама – мегамама, вона щаслива, успішна, красива й любима! Її діти – це її джерело натхнення й стимул досягати вершин в усьому, вони – її гордість та радість, її квіти життя.


У нашому фото проекті  ми відзняли відомі українські багатодітні родини й менш відомих мегамам з їх діточками. Ми хочемо, щоб разом з усіма відвідувачами виставки Ви відчули красу сімейних стосунків, взаємозв’язок мегамами зі своїми дітками й ствердились у думці, що багатодітна мама-це стильно та престижно. Ми вдячні відомим всій Україні мегамамам за участь у нашому проекті, за підтримку менш відомих багатодітних родин, за те, що вони, не зважаючи на свою зайнятість, прийняли участь у нашому проекті .


Це Мегамами – відома ведуча ранкового ефіру Марічка Падалко, засновниця ювелірного бренду «Заріна» й Клубу успішних жінок Наталія Нетовкіна,  Наталія Бондаренко -мама відомих тенісисток, директор одного з телеканалів Світлана Криворучко, мегамами Тетяна Ріміханова й президент Ротарі клубу Київ-Софія Тамара Недобор, Богдана Нечипорук та інші.

Атмосфера свята буде панувати в Будинку Митрополита в цей день для наших учасників фото проекту та гостей заходу – концерт, смачні частування, майстер-класи для дітей…

Буде анонсовано про створення першої школи для багатодітних мам.  І це ще не всі сюрпризи заходу.

Проект здійснюється за підтримки Ротарі клубу Київ-Софія. Це міжнародна благодійна організація з 108-ми річною історією у світі. Члени клубу – люди, які досягли вершин майстерності в професійній діяльності й готові допомагати суспільству змінюватись на краще. Дві теми табу на засіданнях клубу – релігія та політика.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.