Фан-зона в Запоріжжі - центрі молодіжного патріотизму України

12 червня 2012, 15:23
Власник сторінки
0
12
Фан-зона в Запоріжжі - центрі молодіжного патріотизму України

Фан-зона в Запоріжжі - центрі молодіжного патріотизму України

11 червня 2012 року відбувся перший матч збірної України у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу. Це свято в серці кожного справжнього українця. Ми - гідні представляти свою країну на таких грандіозних заходах. Україна повинна пишатися тим, що на її землі народжуються гарні люди, які вміють грати у футбол. А ми, в свою чергу, повинні пишатися такою країною та вболівати за неї усім своїм серцем.

Тому, не зважаючи на те, що в Запоріжжі не проводяться матчі Євро -2012, ми влаштували свято самі, на території організованої фан-зони. Невелика кількість друзів змогла одразу привернути до себе увагу сотень людей, які були присутні на фан-зоні. Ми змогли показати людям, що патріоти в країні є, і їх багато.

Не потрібно соромитись розмальовувати обличчя та виглядати яскраво. В цей день на матч збірної зібралися десятки сотень вболівальників. В цей день зібралися люди, не байдужі до долі футболу в країни. В цей день - у нас вийшло влаштувати свято у своїх серцях, і збірна це відчула. Це ми побачили у рахунку та в очах команди.

Хочу додати одне: ніщо так давно не об’єднувало українців, як футбол. Попереду в нас дві складні гри. Так давайте і надалі своїми силами влаштовувати шалену підтримку нашої збірної, вона на неї заслуговує. І нехай ця підтримка не на стадіоні, а у фан-зоні, вони все одно її варті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Евро-2012,Запорожье,молодежь,фан-зона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.