Здоровий забіг

16 липня 2012, 21:18
Власник сторінки
Юрист
0
12
Здоровий забіг

Здоровий забіг

Якщо не бігаєш, поки здоровий, доведеться побігати, коли захворієш.
Горацій (Квінт Горацій Флакк)

Поки кияни відпочивали після трудового тижня, молоді активісти провели київський забіг. Біля дванадцятої години почали стягуватися активісти громадських рухів. Почався забіг о 12.30 на Поштовій Площі. Перед кросом провели розминку, а потім шикування. Всі були у дуже гарному настрої. 

Варто відмітити високий патріотичний рух активістів. Починаючи з гасел Слава Україні - Героям слава, ми рушили вгору, повз Українського дому і далі через Хрещатик до Київської міської ради.
Бігли в гору, під палючим сонцем. Але як відомо, труднощі закаляють дух. 

Не втрачаючи патріотичного настрою та бадьорості духу, ми пробігли по Києву, закликавши жителів та гостей міста відмовитися від дурних звичок та зайнятися собою. Особливо це актуально зараз, у літню пору. 

Також, метою забігу було показати, що хоч літо і час канікул та відпусток, але це не привід валятись з пляшкою на дивані.

Не забули молоді патріоти і про героїв. Ми закликали не забувати про наших, українських героїв та про їх непохитні принципи, які актуальні зараз, як ніколи (Герої не бухали - герої воювали, Борець за волю не вживає алкоголю, борець за Україну не вживає нікотину тощо).

І на останок, хочу додати, що коли ми бігли по Майдану Незалежності та заряджали лозунги, "Тверезі батьки - здорові діти", "Спорт, здоров’я, нація", то дівчата та хлопці з пивом та слабоалкоголкою посоромлено ховали її за спинами.

Хочу зазначити, що нажаль такі масові забіги проводяться рідко, але в деяких великих парках проводяться локальні щотижневі забіги. 
Як висновок я хочу закликати Вас, позбудьтеся своїх шкідливих звичок. Приєднуйтесь до нас!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,Спорт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.