Журналістське розслідування щодо резонансної ДТП у Івано-Франківську 7 травня

15 травня 2013, 08:54
Власник сторінки
0
26

Журналістське розслідування щодо резонансної ДТП у Івано-Франківську 7 травня

Громадське Інтернетбачення Прикарпаття "ФранквськТБ" та студія Мирослава Бойчука провели власне журналістське розслідування щодо цієї резонансної на тільки у Івано-Франківську події.
Ми отримали чимало відомостей про цю пригоду, і хочемо поділитись здобутою інформацією з вами, шановні краяни.
В першу чергу ми виїхали на місці ДТП та спробували віднайти очевидців цієї події. Однак продавці навколишніх магазинів та кафе, а також звичайні перехожі нічого толком так і не змогли сказати, але стверджували, що в той час і в тому місці було досить багатолюдно. Адже безпосередньо біля місця аварії є пішохідний перехід та зупинка громадського транспорту, а Великодні свята зробили це місце ще багатолюднішим. Детальніше (фото + відео) на сайті Громадського Інтернетбачення "Франківськтб" у вікні "Актуально".
http://www.frankivsktv.if.ua/publ/aktualno/nashe_zhurnalistske_rozsliduvannja_shhodo_rezonansnoji_dtp_u_frankivsku_7_travnja_2013/5-1-0-790
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: ДТП,Ивано-Франковск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.