Моя alma mater

05 травня 2017, 14:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
87

Коли буваю у Харкові, завжди обов’язково відвідую і рідний Харківський національний педагогічний університет ім. Г. Сковороди, в якому отримав першу вищу освіту.


Сьогодні викликали в кабінет ректора, але не за поведінку. Викладач Віктор Олександрович Процевський та ректор Іван Федорович Прокопенко згадували, яким непосидючим та допитливим студентом я був. А я кажу їм – зате тепер Ляшко все знає і має відповіді на всі запитання:)

Колись Черчілю під час війни принесли бюджет, в якому були спрощені видатки на освіту та культуру. Британський прем’єр спитав: «За що ми тоді воюємо?». Я кажу те саме, якщо ми не будемо фінансувати освіту, медицину, культуру, на що ми тоді витрачатимемо ці гроші? Звичайно ж не на бюрократів.

Сказав своїм викладачам, що можуть розраховувати завжди на мою підтримку як нашого вишу, так і освітньої галузі зокрема.

Важливе питання – реформа освітньої галузі в Україні. Діти повинні отримувати якісні та доступні знання, щоб могли бути конкурентоспроможними та незалежно чи в місті народилися, чи в селі, могли навчатися в будь-якому виші. Для цього потрібно вкладати гроші в освітню галузь, бо той, хто економить на освіті, економить на своєму майбутньому.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: юрист,Харків,Радикальна партія,Олег Ляшко,студенти,освіта,Університет,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.