Вимагаю перекрити джерела фінансування "Інтера" та "Страни.ЮА"

11 березня 2017, 12:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
232

Фінансований російським ФСБ сайт “Страна” оприлюднив черговий фейковий “документ” про створення нової коаліції в Раді за участю Радикальної партії.


Написали цей “документ” Льовочкін, Медведчук і Тимошенко, об’єднані в союз Кремлем з метою захоплення влади в Україні. Такий висновок я роблю з того, що головними коментаторами і розповсюджувачами в змі цього неіснуючого “документу” виступають шістка Льовочкіна Каплін і депутати від “Батьківщини”.

Мета регулярної появи цих брехливих новин на фсбшних інформресурсах одна – спробувати дискредитувати мене і мою команду. Мені приписують вже й поділ посад в неіснуючій коаліції на 10 років уперед. Хтось може повірити в цю галіматью?! А це улюблена справа Тимошенко. Згадайте, як вона з Януковичем, Льовочкіним і Медведчуком у 2009 році вже переписувала Конституцію і ділила владу з регіоналами на 20 років уперед.

Я вимагаю від спецслужб активно захищати український інформпростір і перекрити корупційні джерела фінансування Інтера, Страни та інших фсбшних інформресурсів.

Також я знову звертаюся до Президента Порошенка розірвати таємну корупційну угоду з Льовочкіним і Бойком, завдяки якій ці корупціонери і вбивці уникають відповідальності в Україні за свої злочини. Бездіяльність Порошенка і його таємні зв’язки з недобитками банди Януковича Льовочкіним і Бойком дуже ослаблюють нашу країну і шкодять кожному українцю!!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Батьківщина,Бойко,Радикальна партія,Україна,Юлія Тимошенко,Виктор Медведчук,спецслужби,інтер,Сергій Льовочкін,Петро Порошенко,фейк,фракція РПЛ,Сергій Каплін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.