Депутати від Блоку Порошенка знищують імідж України

09 лютого 2017, 15:12
Власник сторінки
Политолог
0
200
Депутати від Блоку Порошенка знищують імідж України

Перформанси, які влаштовують народні депутати від партії президента – це показові вистави для сюжетів в західних та російських медіа.

Мова йде про вчорашню писанину на фрагменті Берлінської стіни біля посольства Німеччини в Києві, яку виконав колишній депутат від Партії регіонів, нині від Блоку Порошенка Олексій Гончаренко.

А також, про сьогоднішню так звану бійку між депутатами з однієї фракції БПП Іваном Мельничуком та Сергієм Лещенко, в хід якої втрутився і відомий скандаліст Олег Барна.

Такими акціями депутати від БПП реалізують декілька наступних сценаріїв:

– Розхитування ситуації всередині пропрезидентської фракції у Верховній раді

Така мета може стояти в депутатів, які представляють європейських лобістів в українському парламенті. Це чітка вказівка високопоставлених європейських політиків, щоб погіршити статус Порошенка в переговорному процесі про партнерство із західними країнами.

– Дешевий піар

Саме так найпростіше пояснити вчорашні дії пана Гончаренка біля посольства Німеччини. Подібні методи вже давно були помічені в арсеналі народного депутата. А в цьому випадку прослідковуються чіткі домовленості про реалізацію таких вистав з політиками під оновленими прапорами Партії регіонів так званого “Опозиційного блоку”. Найкраще поєднання для таких політиків, як Гончаренко: і грошей заробити від замовника акції, і побачити своє прізвище у всіх ЗМІ України, Росії та на шпальтах зацікавлених західних видань.

Без перебільшень, такі інсинуації суттєво знижують ситуативні рейтинги БПП та влади в цілому. Такі театральні операції на сьогоднішній день вигідні політичним силам, які щоденно повторюють тези про необхідність позачергових виборів.

Відверто, але не до кінця можу зрозуміти доцільність створення таких картинок, але точно можу стверджувати, що це негативно вплине на імідж України в очах інвесторів та потенційних партнерів в питаннях виходу з політичної та економічної кризи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Верховная Рада,Порошенко,парламент,Лещенко,Драка депутатов,Алексей Гончаренко,Мельничук,Блок Петра Порошенко,Оппозиционный блок,драка в Раде,Сергей Лещенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.