ГПУ проти РПЛ: для чого всю фракцію викликають на допит

29 липня 2016, 22:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
166

Дізнався важливі подробиці справи, за якою усіх депутатів Радикальної партії викликають на допит у ГПУ

Ревно виконуючи замовлення влади і своїх прокурорських начальників, слідчий Генпрокуратури Підлужний О.А. викликав одночасно ВСІХ членів парламентської фракції Радикальної партії на допит у справі, яку зареєстрували за моїми ж повідомленнями про те, що за неголосування про притягнення до кримінальної відповідальності Сергія Клюєва у травні 2015 року у Верховній Раді пропонували величезні хабарі депутатам.

Але саме бездіяльність цього слідчого, який з травня 2014 року імітував розслідування справи проти Клюєва, призвела до втечі Клюєва і зняття санкцій Європейського Союзу!

А тепер - більше ніж через рік після дозволеної втечі Клюєва! - влада використовує ручного генпрокурора і залежних від нього слідчих для імітації перед суспільством розслідування цієї справи, використовуючи її для тиску на опозиційну Радикальну партію.

Матеріали: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/50887244


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.