Чим загрожують фобії Президента

08 листопада 2015, 22:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
790

Вчора "95 квартал" не вийшов на "Плюсах" - вперше за 10 років

З тієї ж причини, що й раніше шоу Шустера - це тиск на власника каналу Коломойського, який здійснює Президент Порошенко. Хоча редакція пояснює це "технічними причинами".

Порошенко дуже вороже і неадекватно сприймає найменшу критику на свою адресу, тому особисто (!) диктує олігархам-власникам телеканалів, чого не показувати в телеефірі. Ці фобії Президента становлять смертельну загрозу свободі слова в Україні. Зайве також нагадувати про те, що без вільних ЗМІ не буде ні вільної країни, ні розвинутої економіки.

Тиск Президента на ЗМІ антиконституційний і містить ознаки злочину - зловживання владою і перешкоджання діяльності журналістів. Тому я вчергове вимагаю від парламентської більшості прийняти мій із колегами закон про процедуру імпічменту Президента України.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер опозиційної фракції Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,1+1,95 квартал,Радикальна партія,Олег Ляшко,змі,Ігор Коломойський,імпічмент,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.