Офіційна заява УВО СПАС-23

02 вересня 2015, 00:00
Власник сторінки
Громадський діяч, підприємець, еколог.
0
50

(щодо проголосованих змін до існуючої Конституції України, які були протягнуті до Парламенту 265 зрадниками України)

Українська військова організація створена для миттєвого реагування на виклики, які потребує нація. Все, що пов'язано із загрозою національної безпеки та оборони країни, збройною агресією, знищенням волонтерської та громадської діяльностей, захистом прав та інтересів нації безперечно стосується і нашої військової організації. Події, які відбувалися вчора під Верховною Радою України не могли залишити нас без уваги. 

На сьогодні, громадянське суспільство в Україні сформувало довіру до існуючої влади, доцільності її інститутів, а в результаті отримало ляпас в свою сторону. УВО СПАС-23 у відповідь на "замах" щодо України 265 іудами пропонує конкретний дієвий засіб - вичавлення представників народу, які знехтували їхньою довірою і не виконали своїх прямих функцій перед державою. До кожного депутата з 265 застосувати жорсткий громадський пресинг зі 100-відсотковим абсолютним бойкотом діяльності, а саме - не надавати можливості реалізовувати власні проекти й ідеї, які обходять інтереси народу. Всі засоби громадського впливу схвалюються, окрім тих, що суперечать закону. Найдієвішим, на наш погляд, засобом все ж є той, коли виборці, як політичної сили, так мажоритарних округів, висловлять своє пряме бачення їхніх дій ("тухлі яйця", "квашені помідори", "виставлення на загал публічного життя"). І тут вже, друзі, втрачаються принципи моралі, що є неприйнятним для владних структур України. Думають, всі розуміють, що закликати до протиправних дій ніхто нікого не буде, адже в нас достатній "асортимент" громадського впливу. Ми маємо, в тому середовищі, де знаходиться 265 зрадників, виявити нутро кожного.

Тому, у мене є пряме відкрите звернення до осередків української військової організації, до громади, до всіх учасників бойових дій, до будь-якого свідомого громадянина: кожен із 265 виявився зрадником України і проголосував за зміни до Конституції України безпосередньо має бути виявленим громадськими засобами для оприлюднення його справжньої суті (місто проживання, місце дислокації, форма партійного приналежності). 

З розвитком таких, неприємних мені і державі, подій я особисто позбувся неприємних мені прізвищ(депутатів, які проголосували за зміни до Конституції України) у соціальних мережах та колах мого спілкування і співпраці. Заохочую кожного громадського діяча, представника української військової організації, активного громадянина України взяти собі за об'єкт того зрадника, який проголосував за зміни до Конституції України і через засоби громадського впливу досягнути своїх цілей ідентифікувавши "сєпарського троянського коня". 

Український народ не може виступати проти влади, адже владою є він сам. І тепер народ веде боротьбу з тими, хто від його імені нехтує національними інтересами. Адже інтереси народу, які представляють зрадники, або, як вони себе ще називають, "влада", категорично різняться зі справжніми інтересами нації. Не обрана народом влада, який довіряє їй найцінніше - своє життя, намагається навести лад в країні, а справжня НАРОДНА ВЛАДА під стінами Верховної Ради України бореться за свої права.

Я особисто обіцяю, що візьму на себе головного зрадника української ідеї - голову Верховної Ради України Володимира Борисовича Гройсман і доведу всім, що він теж прибічник чужої сторони. Ще за часів Святослава Хороброго, коли він вів боротьбу і отримав перемогу над Хазарським каганатом, була використана зрозуміла форма звертання до ворога - "Йду на Ви". Так от, пане Гройсмане, я особисто "йду на Ви"!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.