Я теж людина

13 серпня 2015, 23:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
731

Я теж жива людина


Як би того не хотілося однопартійцям, які за це спекотне літо затягали мене, як вола, поїздками по різних областях нашої прекрасної країни. Коли керівництво парламенту відмовилось підтримати нашу ініціативу провести позачергову сесію ВР, все-таки, вирішив провести якийсь час з сім'єю. І ми разом поїхали до Італії, про що мріяла моя дружина. Це, безумовно, злочин.
Прилетіли два дні тому, будемо тут тиждень. Я з родиною в Італії вперше, тому подорожуємо по цій чудовій країні. Справді були і на острові Капрі. Тут дуже красиво, правда. Це поряд з Неаполем, де ми були - гріх було б не заїхати, я про Капрі читав ще в дитинстві. Зустрів тут земляків - заробітчан із Західної України (на фото). Дуже тепло поспілкувались. Але я мрію, що рівень життя в Україні буде такий, що і вони, і інші наші співвітчизники, хто не від доброї долі поїхав сюди, матимуть можливість повернутися додому і жити на своїй землі краще, ніж на Апеннінському півострові. І це мета, до якої ми з командою обов'язково дійду.
Короткий відпочинок суміщаю з роботою. Планую зустрітися з українською діаспорою в Неаполі і Римі (точний час і місце напишу). Дякую нашому консулу Андрію Картишу за допомогу в організації зустрічей.
Знаю, що багато представників української громади Італії голосували за Радикальну партію на виборах - відтак для мене справа честі подякувати людям особисто, почути їхні проблеми і по можливості допомогти.
Як член міжпарламентської групи дружби "Україна-Італія" плануємо з колегами також зустріч з місцевими сенаторами, щоб замовити слово за наших співвітчизників, котрі живуть тут.
P.S. Дуже засмутила новина про смерть Ігоря Єрємєєва. На жаль, в силу вказаних вище обставин не зможу бути на прощанні з Ігорем. Він був політичним опонентом, доходило, бувало і до сутичок в парламенті. Але по-людськи мені дуже жаль. Йому було всього 47... Щирі співчуття родині Ігоря. Ніколи не зможу зрозуміти людей, котрі глузували з його хвороби, а тепер - глузують зі смерті. Це варварство і прошу таких відписатися з моєї сторінки у Facebook. Хочеться спілкуватися з людьми.



Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Еремеев,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Італія,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.