Під справу Раїси Богатирьової переписали закон

07 серпня 2015, 14:47
Власник сторінки
1
105
Під справу Раїси Богатирьової переписали закон

Щоб розпочати заочне розслідування справи екс-міністра охорони здоров’я Богатирьової у Кримінально процесуальний кодекс внесли поправки.

На початку 2015 року в КПК внесли розділ 24-1, який дозволяє заочне засудження людини, якщо вона знаходиться в міжнародному розшуку. Не зрозуміло лише те, чому прокуратура не бере до уваги готовність Богатирьової співпрацювати.

Ймовірно це розслідування з самого початку планували «зліпити», не допускаючи реальних людей в махінації Генеральної прокуратури. Адвокат Дмитро Бєляєв заявив, що порушення норм отримання повістки не тільки у строках, а й у тому, що його не було попереджено ( порушення ч. 2 ст. 297-5 КПК України). Знайти цапа відбувала, зліпити справу, переписати закон: три кроки Генеральної прокуратури у їхній об’єктивній роботі.

Боротьба з «вітряками» Дон Кіхота у вигляді представників політиків колишніх скликань виглядає як істерика Генпрокуратури у гонитві за гучними справами.

Заочне слідство лише підтвердження того, що Раїсі Богатирьовій не дають права голосу, відбирають право на захист чи слідство відповідно чинному законодавству.

Зміни у закони України під себе – це звичка ще з минулих поколінь, але де ж тоді шукати нової влади, якщо та, яка себе нею називає плямує руки, не соромлячись.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Богатырева,Раиса Богатырева,Богатирьова,Раїса Богатирьова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.