Гвалтування Конституції-2 (ВІДЕО)

31 липня 2015, 21:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
219

Блискавичне рішення Конституційного суду про визнання конституційними змін до Конституції України про децентралізацію та особливий статус Донбасу є незаконним, оскільки прийнято під тиском


Шестеро суддів КС є потенційними підозрюваними у кримінальній справі про узурпацію влади Януковичем. У 2010 році ці злочинці в мантіях допомогли Януковичу згвалтувати Конституцію. У 2015 році ці ж персонажі допомагають вже Порошенку гвалтувати Конституцію за планом Путіна. Єдиний суддя, який міг цьому протистояти - Віктор Шишкін, був звільнений Порошенком до закінчення строку його суддівських повноважень.
Такий Конституційний суд немає права на існування і має бути ліквідований. Усі депутати, хто голосуватиме в парламенті за ці путінські зміни до Конституції - зрадники України!



Олег Ляшко,
Народний депутат Украіни,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Конституція,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.