Україна, Чума, Корупція ….. №2776

13 травня 2015, 23:31
Власник сторінки
Громадський діяч, підприємець, еколог.
0
151

Враховуючи те, що Європа неготова нас прийняти в Євросоюз, у деяких досвідчених гравців, які вже були чи є в ЄС, виникла ілюзія, що вони можуть прибрати ринок України до своїх рук.

Дорогі друзі, як завжди повертаємося до риби. Як я писав раніше, найцікавіші діяння в корупції сьогоднішнього АПК відбуваються в рибній галузі. Давайте «промиємо кістки» проекту Закону 2776, який був поданий до Верховної Ради України.

Розгляд почнемо з його автора. Чому з автора? Бо нам треба чітко зрозуміти, якими засобами керуються сучасні корупціонери для того, щоб ввести в оману українське суспільство. Чернігівський адвокат, який за весь час особистої діяльності не побудував жодної «собачої будки» (але вже відзначився скандалом про побиття бідної тварини). Маючи  шлейф ошуканих клієнтів, зрозуміло, що шансів потрапити до ВР України у нього не  було. Єдиним варіантом залишалася Радикальна партія Олега Ляшка, чим О. В.  Купрієнко і скористувався, ставши народним депутатом України 8-го скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Чому людина, яка немає фахових викликів і досвіду в АПК, береться за архісистемний Закон «Заборони внутрішнього вилову риби»? Зараз я спробую розібратися і пояснити. По-перше, ляльководи, які стоять за паном Купрієнко О. В., намагаються використати, сформовану у ВР, сентенцію, що з Ляшко ніхто не хоче мати справу, тим паче з його Радикальною партією. І спираючись на цей сегмент, ляльководи вирішили, що за допомогою конфліктних здібностей Ляшка, закон варто подавати через його партійну структуру і його представників. По-друге, в разі підняття великого галасу з боку громадськості, від цього «одноразового пластикового стаканчика»(депутата) в будь-який час можна відмовитися і викинути у смітник, на підставі того, що він увійшов не в ту «річку»(сферу) й мав мізерний відсоток підтримки. По-третє, зробити «тест на вагітність», тобто розібратися наскільки українське суспільство опікується своїми природними ресурсами і готове протистояти «розростанню» корупції. Отже, в ці 3 сенси, організатори цього дійства, вкладають в особу пана Купрієнко, який подав «Закон 277», точніше кажучи Закон «Україна, Чума, Корупція».

Звертаю увагу читачів й на мету організаторів (не автора закону) зачистити ринок під імпортерів. Знищити внутрішній вилов, не звертаючи увагу на те, що близько 10 тис. людей будуть позбавлені робочих місць. І під час виконання цього плану, обов’язково підготувати благодатний ґрунт  для розкрутки масштабного імпортного проекту. Бо це в стилі міністра АПК Олексія Павленко, який все життя займався «Фокстротом» і розуміється на монополізації ринку. Закони, що для ринку, що для побутової техніки, що для продуктів харчування однакові. У зв’язку з цим і була підібрана кандидатура керівника рибної агенції, який теж знається на масштабних монопольних проектах в галузі виробництва, будівництва і оренди. Тут і спостерігається потужний зв'язок, і виконується наказ, напевно, нашого естонського олігарха Хіллара Тедера. Замовлення якого здійснюється й реалізується через Міністра АПК, Голову рибного господарства й Депутата з Радикальної партії Олега Ляшко.

Ми маємо ще потужні підказки, що за цим стоїть потужний естонський бізнес із самого тексту закону. Бо, дивлячись на пояснювальну записку до закону, вона вся побудована на досвіді Естонії в рибному господарстві і її входження в європейський рибний ринок. І мені щиро шкода депутата, якого надурили.

У пояснювальній записці депутата Купрієнко О.В. йде мова про те, що велика частина промислового рибальства Естонії регулюється на міжнародному рівні. При підрахунку обсягів вилову в Балтійському морі робиться відмінність між мігруючими і осілими рибами. Квоти вилову для мігруючих видів риб (кілька, салака, тріска, лосось) затверджує Рада Європейського союзу. Для деяких видів риб затверджені періоди міжнародної заборони на вилов. Господарювання щодо осілих видів риб (окунь, судак та ін.) залишаються на розсуд держави. АЛЕ розгляд використання внутрішніх водойм - це суто справа держави Україна та українського народу, який господарює на своїй земліпропозиція заборонити внутрішній промисел -це геноцид щодо українців.

Нам говорять про те, що ми маємо чітко дотримуватися міжнародних стандартів у нашому законодавстві, хоча реалії такі, що найближчі 10 років нас в ЄС ніхто не чекає. Тому нам треба розраховувати на свої 10 років продовольчої безпеки і розвитку своєї галузі самостійно, і за тими порядками, які задовольняють нашу економіку, а не відповідають «нібито» міжнародним угодам чи проектам. Зачищення національног ринку риби , формування потужної імпортно-експортної компанії на кшталт «Фокстрот» чи «Аррікано Ріал Естейт» і монополізація ринку продовольства все показує, що тимчасові керівні особи ведуть себе з українським народом, як з африканськими аборигенами, намагаючись за рахунок мушель  купити українську власність і ринки.

Друзі, чому така ситуація, що ми маємо такий архікорупційних закон. Відповідь проста: враховуючи те, що Європа неготова нас прийняти в Євросоюз, у деяких досвідчених гравців, які вже були чи є в ЄС, виникла ілюзія, що вони можуть прибрати ринок України до своїх рук, монополізувавши галузь продовольства. Зараз йде час банальних крадіжок і перерозподіл власності, використовуючи довірливі почуття українського народу. Тому ми маємо чітко розуміти з яким стандартом моралі маємо справу у керівних органах, які сьогодні правлять долю України й протистояти цим грішним діянням.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.