Савельєв Володимир: циркач, який використовує депутатський мандат.

15 березня 2015, 00:32
Власник сторінки
3
135

Хто такий депутат міськради Савельєв Володимир Євтихійович і чим він відрізняється від політичних клоунів?!

Хто такий депутат міськради Савельєв Володимир Євтихійович і чим він відрізняється від політичних клоунів?! Поглянувши автобіографію Савельєва, розумієш, що політиканство в нього в крові, адже він був депутатом Вінницької міської ради 3, 4, 5, 6 скликань.

Він нещодавно знов став персонажем чергової вистави на сесії облради, коли привселюдно почав звинувачувати нардепа від БПП Григорія Заболотного у політнекоректності. Яке право має депутат Савельєв робити такі зауваження нардепу, якщо одному із видань заявляв, що він буде позапартійним і проти усіх партій. Чи забув про свої слова пан Савельєв?! Ба більше, у цьому ж інтерв'ю Савельєва запитали: яке основне джерело доходу його сім'ї. Депутат запевняв, що живе виключно на зарплату і пенсію. Також, заключним питанням журналіста було чи здатен піти на самопожертву пан Савельєв, наприклад, ампутували собі ліву верхню кінцівку (руку), за невиконання своїх передвиборчих обіцянок і чи відповідає за підтвердження правдивості наданих даних. Він відповів позитивно та що готовий захищати виборців і народ України. Ну що ж, такі слова на вітер не кидають і за них потрібно відповідати. Ми провели журналістське розслідування щодо депутатської діяльності Савельєва. Раз він дозволяє критику нардепів від правлячої коаліції, то, напевно, сам, як мінімум, мав би бути взірцем. Та ні, це не про нього. Аргументуємо.

Савельєв, як його охрестили у колі журналістів, відноситься до тих депутатів, які сесію міськради перетворюють на КВН чи виставу театру. І навіть жартують, що без них було б якось нудно та що було б добре, щоб на сесію продавались квитки, тоді казна міста суттєво б поповнилася і була б хоч якась користь від таких «га ласунів».

Савельєв відноситься до тих людей, які завжди використовують своє службове становище для власної наживи і збагачення. От наприклад, ще у 2003 році Савельєв став фігурантом гучного скандалу, коли прикриваючись депутатським мандатом, хотів закрити ринок "Сатурн", щоб передати його у власність свого зятя Івана Внученко і дружини. Так, на цьому місці його зять мав побудувати автосалон, а дружина, яка очолює ПП "Савельєва" відкрила кафе-бар "На Пирогова". Для досягнення своєї цілі, депутат Савельєв «натравлю вав» на підприємців перевірку за перевіркою, які і сам ж очолював. Більше того, він відкрито заявив торгівцям, не маючи жодних документів на землю, що ринок тепер його, він тепер хазяїн і платити треба буде йому. Всім запам'яталися його зухвалі слова про те, що він депутат і вимагає виконання своїх вказівок, а то він з усіх погони позриває і звільнить.

Вже у 2006 році депутат Савельєв став фігурантом ще одного чергового скандалу із рейдерством та фінансовими махінаціями. Тоді він прикривався своєю депутатською недоторканністю аби уникнути відповідальності за свої дії у судді. А справа стосувалася того, що депутат Савельєв одну і ту ж квартиру примудрився продати шести інвесторам. Його фірма МП "Комплекс" будувала житло, яке мала видати міськрада. І тут, як бачимо, він вигідно використав депутатський мандат. Він ж ошукав вкладників, які заплатили за 6 квартир,

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.