ЦВК витерло ноги об Конституцію

03 листопада 2014, 20:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
252

ЦВК плюнула в очі українському народу

Вони умудрились - після того, як тисячі Героїв пролили свою кров за Україну - визнати вибори у 45 окрузі. 81-літній Юхим Звягільський, який голосував за диктаторські закони, нібито здобув перемогу на цьому окрузі. Це абсолютна фікція, бо за Звягільського проголосувало аж 1 454 особи (з 2 064, які взагалі проголосували в окрузі). Визнавати "вибори" в 45 окрузі - це те саме, що визнавати "вибори" в ДНР і ЛНР та "референдум" у Криму. Робиться це за протекції Кремля. Адже на першій сесії нового скликання парламенту присягу народного депутата має зачитувати найстарший за віком депутат. Таким з чесно обраних депутатів є Юрій Шухевич, багаторічний політв'язень, син легендарного командира УПА Романа Шухевича. Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров прямо заявив, що "побоюється бандер-шухевичів в українському парламенті". Шухевич - не просто депутат, обраний від Радикальної партії. Шухевич - це символ боротьби нашого народу за свою свободу і гідність.

Вимагаю від ЦВК виграти вибори у 45 недійсними. Закликаю усі проукраїнські сили підтримати цю ініціативу. Оприлюднити свою позицію повинен і Президент. Для новообраних депутатів буде честю, якщо Присягу зачитуватиме Шухевич. І ганьбою - якщо Звягільський. Ганьбою не лише для депутатів, а для всієї нації і держави.

"Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Самопоміч", "Батьківщина", депутати-мажоритарники від "Свободи" і "Правого сектору", яка ваша позиція? Чи будете сороміцьки мовчати в той час, коли українців принижують, ще й так нахабно?

 

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Шухевич,УПА,депутат,Кремль,Ляшко,Радикальна партія,ЦВК,Олег Ляшко,вибори,ДНР,ЛНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.