Продав свій Range Rover, щоб допомогти фронту

30 вересня 2014, 15:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
20
612

Нарешті продав свій Range Rover, щоб допомогти фронту


Дуже тішить, що ми змогли продати його за $70 000. Ця ціна орієнтовно вдвічі вища ринкової, бо машина 2008 року і зовсім не така крута, як пишуть продажні ЗМІ.

Для покупця, який вирішив залишитися неназваним – це інвестиція. Позаяк, даруйте за нескромність, колись машина Ляшка коштуватиме значно дорожче. Усі виручені гроші вже спрямовані бійцям АТО, а саме на потреби спецбатальйонів: «Свята Марія», «Луганськ 1», 25-й батальйон територіальної оборони «Київська Русь», 72 бригада ЗСУ.

Для наших Героїв, які зі зброєю в руках захищають Незалежність були придбані: Камаз бортовий всюдихід – 1 шт., МАЗ з кунгом – 1шт., бронежилети 5 рівня захисту – 100шт., бушлати – 300шт., ретранслятор – 3шт., рації – 100 шт., комплекти термобілизни – 300 шт., військові костюми – 300 шт., балаклави – 300 шт., спальні мішки – 100 шт., утеплені намети – 50 шт.
Все – для фронту! Все – для Перемоги!
 

Олег Ляшко,
Народний депутат Украіни,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Range Rover,війна,фронт,ЗСУ,схід,окупанти,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.