Газета «Вишгород» випустила номер-фантом

11 липня 2014, 18:46
Власник сторінки
0
288
Газета «Вишгород» випустила номер-фантом

Заїхала я у Вишгород, що у Київській області, саме те, де зараз тривають будівельні скандали. Хотіла купити в кіоску свіжий номер газети «Вишгород»...

Заїхала я у Вишгород, що у Київській області, саме те, де зараз тривають будівельні скандали. Хотіла купити в кіоску свіжий номер газети «Вишгород». А інтерес до нового випуску був у мене, скажу відверто, підвищений.

Справа в тому, що народний депутат, мажоритарник Ярослав Москаленко рішуче виступив проти забудов у місті з порушеннями. Після його звернень до  відповідних органів та установ, місцеве комунальне видання розпочало кампанію з дискредитації його репутації. Натомість, матеріали про висвітлення діяльності нардепа просто не з’являються на шпальтах видання. Але це таке.

Одним словом, озброївшись рекомендаціями від фахівців Інституту медіа права, які отримала напередодні, звернулася до видання з проханням поінформувати вишгородців, що забудовник «Ніка» ЛТД ПРИЗУПИНЯЄ будівництво на Набережній для вивчення проблем і врахування вимог громади.





Офіційної відповіді від видання не отримала, тому рушила в кіоски славного міста Вишгорода.
І що б ви думали я почула у першому?

– «Газети «Вишгород» - нема. Її одразу викупили весь тираж. Прийшов чоловік і викупив пачкою».



У наступному повторили дослівно те ж саме:

«Не было сегодня газеты «Вышгород», пришёл мужик и выкупил все газеты»

- Сьогодні ще не було?, – підключається ще одна бабулька

- Та не было её, не было, пришёл тот мужик, я его раньше не видела, принёс триста с чем то гривен и сказал, что газеты не будет. – виправдовується продавець

- Значить, что-то там было, – резюмує бабулька

- Что там написано было, я не знаю… - підсумовує кіоскерка.



Що там було, я чітко знаю. Зрештою, один примірник через підписників виловила.



А на передостанній - 7-ій шпальті – меншим, ніж загальний шрифт таки розміщене повідомлення прес-служби Я. Москаленка про те, що  ТОВ «НІКА» ЛТД ОБІЦЯЛА після звернення нардепа до Віце-прем’єра В.Гройсмана призупинити будівництво.



Але вишгородці про це не мають дізнатися. Інформацію забудовник розповсюдив ще місять тому через центральні медіа, виключно інтернет. А тим часом, за твердженням сусідів будмайданчика, продовжує щоночі будувати. Навіть більше, перед нашою заміткою про призупинення розмістилося здоровенне інтерв’ю з головним інженером «НІКИ», у якому він продовжує наполягати, що будівництво триває, і агітує людей викуповувати квартири.





Ось так, видання, що фінансується за кошти міського бюджету, випускає числа для одного читача…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Вишгород
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.