Росіянин – ворог!

11 липня 2014, 11:42
Власник сторінки
3
230
Росіянин – ворог!
Кацапо-агітка

Наймасштабніші групи у соц.мережі ВК, що стосуються Росії або слов'янства наскрізь смердять агіткою проти України. Кількість учасників в цих групах від 20 тис. до кількох мільйонів. Якщо на стіні, ніби все ліберальне, то стіни адміністраторів - шиплять зміїною отрутою. Ну логічно, що це в той час, коли не ми на їх землі, а коли вони розгорнули війну в Україні.

Ура! Перемога! Після того, як забрали Крим ми перестали називати російські окупаційній війська лагідним -  «зеленими чоловічками».

Та холера, перестаньте вже називати росіян  своїми братами! Ніколи росіяни не були слов’янами, якщо ви раніше сперечались, то хоч в ці часи не полінуйтесь прочитати «Країну Моксель» або ж «Украдене ім’я».

Та холера, перестаньте говорити, що російськомовний патріот нічим не гірше україномовного патріота! Це брехня. Російськомовний український патріот, вчи українську мову та культуру, або вибирай що тобі рідніше.

Та холера, не вплине на хід війни протест  15-ти бабусь в Москві в підтримку України і з максимальним репостом у Фейсбуці під заголовками: «Нармальниє расіянє с Україной». Перестаньте репостити цю херню.

Навчимося називати речі своїми іменами. Будьмо принциповими.

Немає значення друг він твій чи родич, якщо він живе в Росії і ведеться на повідку путінської агітки – все, цього достатньо.

Немає значення якою ідеологією розвернута ця війна: путлером, «третьою силою», комітетом «300», чи комітетом «мільйон», якщо вона проти Соборності України і гинуть українські солдати, значить «рускіє слав’янє» з автоматом йдуть під наш поріг і вони не питатимуть твого роду. Історична мета Московії – визискувати, а потім ґвалтуючи знищувати нас.

Московити (росіяни), - від малого до великого, - ви  вороги української нації! Так буде завжди, поки не впаде Кремль. І горіти вам всім у пеклі!

Михайло РЮХОВ,

член НСЖУ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,война,москалі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.