Що ми повинні вимагати від обраного Президента?

27 травня 2014, 11:00
Власник сторінки
Слуга государев
0
30

Найперші вимоги...

Любі українці, вітаю вас з обранням нового легітимного Президента. Зізнаюсь, що я не голосував за Петра Порошенка, як багато інших людей. У мене своє бачення нового лідера країні, але це неважливо.  Ми намагаємось побудувати демократичне суспільство, тому повинні брати приклад з американців, які завжди після виборів забувають свої протиріччя об’єднуються навколо нового президента. Особисто мені здається, що за останні півроку, прожив ціле життя. Стільки подій відбулося… стільки людей загинуло за свободу України. Ми маємо завжди пам’ятати Небесну сотню і хлопців, які загинули на сході від рук терористів. Сьогодні Бог нам дав шанс змінити країну і своє життя. Ми бачимо, що вже змінились люди. У нас проснулась національна гордість і свідомість. Давайте пам’ятати, що це вже другий шанс за останні 10 років і, можливо, третього ніхто вже не дасть. Тому ми повинні вимагати від Президента таких дій:

1. Розпуск парламенту. Всі розуміють, що необхідно почистити цю клоаку. Багато хто говорить про заборону регіонів і комуняк. Я проти цього. Давайте бути свідомими  і просто не голосувати за них. Натомість я пропоную інший варіант. Вимагати ще від цієї Верховної Ради  прийняти закон, який забороняє бігати з однієї партії в іншу. Вступив ти в партію, то щоб на все життя. Виключення зробити лише тим, кого вигнали з партії, чи партія самоліквідувалась, а також тим, хто сам вийшов з партії, але вирішив створити свою партію. Це буде урок тим депутаткам, які за останні 10 років побували в   кількох партіях. Також необхідно відмінити мажоритарну систему виборів і зробити відкрити партійні списки, в яких люди самі будуть визначати кого хочуть бачити в партії. І ще важливо заборонити депутату вихід з фракції чи коаліції. Вірніше вийти можна, але автоматично має втрачатись мандат. 

2. Повне звільнення суддів і міліціонерів. Запросити грузинських колег, щоб поділились досвідом. А потім створити жорсткий відбір. Суддів і дільничних міліціонерів мають обирати люди самі, також повинні мати право їх відкликати.

3.  Очистка серед  вищих військових чинів, тому що сьогодні ми бачимо, що деякі з них зраджують Україну, а потім робити відбір з допомогою поліграфу та серйозних перевірок спецслужб. Це також має стосуватись суддів та міліціонерів.

4.  Заборонити займати будь які державні чи депутатські пости після досягнення 65 років. Обрався ти. Через півроку стукнуло тобі 65. Давай, до свидания!  Ти бачив, що скоро пенсія. Так ми очистимо владу від совєтів. Ви подивіться, що робиться на районних керівних рівнях. Там з деяких персонажів вже труха сиплеться.

5.  І головне, ми маємо вимагати покарання не тільки Януковича і Ко, що сидять в Росії, а й тих хто сидить в Україні. Був активним учасником приниження народу і пограбування держави. Їх сотні. Це не тільки депутати регіонали і комуняки, а й різні голови судів, міліції рай адміністрацій. У кожному місці і селі люди скажуть кого карати. Ми не повинні просто вірити на слово. Не повинні копати і фабрикувати докази. Зробити все можна простіше. Приходиш додому до такого ділка і хай доведе, де він взяв гроші на дорогий джип  чи будинок. І перевіряти не тільки його особисто,  а й близьких родичів. Бо у багатьох батьки з мінімально пенсією мають у власності  джипи.

Я Я розумію, що Порошенко без парламенту не зможе сам вирішити  ці питання, але в нього є авторитет і величезний кредит довіри народу. Він має вже зараз вимагати провести ці зміни, при цьому нагадуючи депутатам, що народ  не проголосує за тих, хто не підтримав бажання жити по-новому!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.