Стосунки з Булатецьким Даценка хвилюють більше, аніж доля цілого регіону

21 травня 2014, 11:52
Власник сторінки
0
40

Багатостраждальний все таки край у нас, Черкащина. Скільки боротьби, скільки людських життів було покладено і сліз пролито, а нога пристосуванців як ступала на його землю, так і продовжує це робити.

Багатостраждальний все таки край у нас, Черкащина. Скільки боротьби, скільки людських життів було покладено і сліз пролито, а нога пристосуванців як ступала на його землю, так і продовжує це робити.

Яскравий приклад тому, народний депутат України - Леонід Даценко. Так - це саме той Даценко, що двічі перемагав на Канівському окрузі Губського. Так - це саме той Даценко, за чесність і принциповість якого ратувати перед громадою приїздили Томенко, Шевченко, Гриценко. А в результаті, що отримали. За майже 5 місяців роботи Леонід Миколайович примудрився подати лише три законодавці ініціативи


Більше того, не увійшов до жодного із профільних комітетів ВРУ (по крайній мірі ця інформація відсутня на сайті ВРУ).

Шкода, немає можливості проглянути активність депутата в сесійній залі (сервер не відкриває відповідні сторінки), однак судячи з дописів Леоніда Миколайовича на персональній сторінці у Фейсбуці, можна зробити висновок, що питаннями власного політичного іміджу та з'ясуванням стосунків із Черкаським депутатом Миколою Булатецьким, депутат від Канівщини більше перймається, аніж проблемами в країні та нагальними питаннями краю. Щодо останнього, то дописів і то менше, аніж обмін постами з Булатецьким.


То чи варта така депутатська діяльність грошей платників податків Канівщини? І може Даценка першого й варто поставити у списки тих, кого слід відкликати з ВРУ в разі не проведення дочасних парламентських виборів?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: депутат,Микола Булатецький,Канівщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.