Про коррупційні схеми з поіменним списком хабарників у Полтавській області

20 травня 2014, 17:36
Власник сторінки
Предприниматель
0
576

Як діє механізм отримання хабарів відомо всім підприємцям Полтавської області. Якщо поспілкуватися з людьми у яких прокуратура, або за її вказівкою контролери проводили останні два роки перевірки то

Прокурором Полтавської області Мироновим А.М. налагоджені корупційні схеми отримання хабарів. Для цього він підібрав ряд працівників у прокуратурі, які працюють і після його звільнення.

Казначеєм Миронова та самою довіреною особою є заступник прокурора області Таран Д.П. він і після звільнення Миронова продовжує отримувати хабарі за наступними схемами.

Для вимагання грошей з підприємців Полтавщини корумпованими прокурорами залучено ряд таких самих корумпованих контролюючих органів, які за вказівкою прокурорів, або і з їх участю проводять різного роду перевірки, та враховуючи високі стандарти діючого законодавства знаходять порушення. Після цього корумповані працівники прокуратури близькі до Тарана та Миронова - це Савенко, Дорогейко, Шапошнікова і сам Таран прямо в кабінетах прокуратури вимагають з підприємців хабарі під загрозою застосування до них великих штрафів контролерами, або порушенням кримінальних справ та тюрмою.

Про такий механізм отримання хабарів відомо всім підприємцям Полтавської області. Якщо поспілкуватися з людьми у яких прокуратура, або за її вказівкою контролери проводили останні два роки перевірки то вони про це розкажуть, якщо не побояться того, що окрім Миронова усі корупціонери працюють на місцях і в прокуратурі і в контролюючих органах. Про це розказував і головний еколог області у приватних розмовах. Дуже скаржився на це директор фірми Суворов з Кременчука.

Для придачі видимості благородності своїм діям Миронов та Таран розпочали ремонт церкви у Диканці, де живе теща Миронова. Церква була також задіяна у корупції. На її ремонт перечислялись значні кошти, з яких більшість просто привласнювалась Мироновим. За цим слідкував прокурор Диканського району Бондаренко. Який сам теж вимагав хабарі з підприємців району. Про це вони теж розкажуть якщо не побояться того що цей корупціонер працює доси. Разом з церквою Миронов построїв поряд 5 гаражів де всі диканчани бачать що він там ховає свої дуже дорогі автомобілі. Особливо цинічно що це видно з вікон суду, і цьому обурювалися працівники суду.

Також для замилювання очей Мироновим та Тараном розпочато будівництво прокуратури у Полтаві та ремонт прокуратури у Кременчуці. Один тільки Полтавський ГОК перерахував 200 тисяч доларів на її ремонт, а де ці гроші. Якщо подивитись на стан будівництва то все буде видно. До цього було залучено корумпованого прокурора міста Стойку А.М. який був «смотрящим» та також вимагав кошти з підприємців міста.

Ящо запитати тільки директора полтавського заводу ЗБВ Морозова скільки з нього та його підприємства отримали хабарів Стойка та Таран то цього вистачить для порушення справи. СТОЙКА також заставляв привозити будматеріали інших прокурорів прикриваючись Тараном та Мироновим. Ці матеріали не були обліковані.

СТОЙКА за співпрацю у корупції був підвищений у Миронова та став працювати заступником прокурора області. У Миронова, підвищення та службові призначення отримували тільки корупціонери, які носили йому гроші.

СТОЙКА часто лякав підприємців порушенням кримінальних справ. Коли реєстраційна служба відмовилась реєструвати рекламний комбінат на вул. Реміснича 3 у Полтаві то Стойка наказав порушити відносно реєстраторів кримінальну справу і лякав їх доки ті не виконали його вимоги. За це він отримав 20 тисяч доларів. Це дуже легко перевірити бо кримінальна справа відразу після отримання хабаря була закрита.

Так само він отримав гроші з ПАО "Полтававтормету" та багатьох інших підприємств. Миронов, Таран та Стойка займались і ЗАЙМАЮТЬСЯ кришуванням ігрового бізнесу в Полтаві. Тут їм допомагають корумповані міліціянти. Про це відомо всій Полтаві і адреси таких залів знають всі. Такі заклади знаходяться у Полтаві, Кременчуці та Лубнах. Вони кажен місяць носять хабарі через Тарана та Стойку. І всі люди це знають тому що властники ігрових залів про це відверто кажуть.

Таран з корупціонерами з міліції наладили схему вимагання грошей з підприємців за так звану інтелектуальну власність. Для цього міліціянти та прокурори проводять перевірки находять неліцензійні програми на комп’ютерах і потім під загрозою кримінальних справ вимагають хабарі.

Так само Тараном кришуються підприємці-перевізники по всій області.

Окремий вид прибутків Миронова Тарана та Стойки - це налогові справи. Ними очолено конвертаційні центри у Полтавській області. За цими фактами навіть Генпрокуратурою порушувалась кримінальна справа. Вся Полтавська область знає що посередника прокурорів Ореста Сака міліціонери з Києва затримали з мільйонами гривень у центрі Полтави. Всі знають що їх слухали і в розмовах - а ні Миронов, ні Таран ні Стойка, а ні Диканський прокурор Бондаренко навіть не приховували злочинів. Але де ця справа? Миронов та Таран хвалились що за хабаря у декілька мільйонів доларів вони відкупились.

Подівіться як живе Миронов Таран Стойка. У Миронова п’ять квартир у самих дорогих будинках міста. У нього близько 6 дорогих автомобілів. НЕПРАЦЮЮЧА дружина Тарана їздить на дорогому АудіQ7 або на Хонді акурі. Сам Таран щомісяця міняє машини. У Стойки дві машини на яких він постійно їздить на робот у це нова Хонда та нова здорова Нісан Тіана.
Злочинна діяльність Миронова Тарана та Стойки відома і СБУ. У них багато матареіалів. Про це можуть розказати і всі судді. Як обласного суду так і районних. На яких чинився тиск цими корупціонерами. Іх треба тільки про це запитати. Але цього ніхто не робить.

Крім цього Мироновим Тараном та Стойкою вчинено злочини проти народу України. Вони разом збирали відомості про всіх людей та підприємців які були на Майдані або допомогали Майдану. Велися кримінальні справи, які попалили. Стойка заявляв позов про виселення активістів з облради. 

НЕВЖЕ ЦІ ЗЛОЧИНИ ЗІЙДУТЬ ІМ З РУК. Як люди повірять прокуратурі Полтавщини коли в ній працює Мироновска банда?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.