Про заборону КПУ та "Українського вибору"

18 травня 2014, 21:36
Власник сторінки
1
335
Про заборону КПУ та  Українського вибору
http://argumentua.com/stati/antisemitskii-vybor-viktora-medvedchuka - джерело. Колишні антисемітські настрої "Украинского выбора"

Якщо є випадки фінансування терористів та незаконно озброєних формувань на території України фракцією КПУ та громадською організацією "Украинский выбор", СБУ повинна діяти негайно.

Багато експертів останнім часом говорять про те, що за сепаратистськими акціями на сході країни окрім Кремля стоїть ще й організація Медведчука "Український вибір". Вже досить давно відомо про те, який "український вибір" зробила ця організація: федералізація, зближення з Росією, вступ в митний союз. Тісні зв'язки Медведчука та Путіна, а також пряме фінансування цієї організації самим Медведчуком не може об'єктивно сприяти на незалежність даної організації. Прикриваючись гаслом за "Єдину Україну", цілком ймовірно, що дана організація може фінансувати сепаратистський рух на сході України. До того ж формування  громадянського суспільства, якого так "бажає" дана організація повинно здійснюватися не за кошти олігархів, а за членськими внесками та народною ініціативою громадян України у вигляді багатьох організацій та об'єднань.

Щодо КПУ, за останніми даними є інформація, що на сході України членами комуністичної партії України вчиняються масові провокації щодо ЗСУ та ДПСУ на кордоні, здійснюється активна військова, фінансова та матеріальна допомога сепаратистам. 

Якщо ці дві гіпотези вірні, ці дві організації повинні бути визнаними антидержавними та злочинними. Від КПУ в раді немає жодної користі - це вже давно не комуністи. Це нелюди, які прикриваються перемогою Радянського союзу у Другій світовій війні та комуністичною ідеологією заради власного збагачення та участі у владі. За останній час у них немає законопроектів, які можуть бути пов'язані з комуністичною чи хоча б соціалістичною ідеологією. КПУ - це партія паразитів, яка повинна піти з Верховної Ради України для того, щоб звільнити місце молодим та амбітним партіям, які дійсно хочуть працювати на благо України та її народу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: КПУ,Медведчук,політика,украинский выбор,запрет КПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.