Олігархи живуть за наш рахунок

10 квітня 2014, 21:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
160

Сьогодні всі громадяни України стали свідками, як олігархи через своїх лобістів захищають свої мільярди у Раді


Уряд добивався прийняття закону, щоб ПДВ на ліки становив 7 відсотків замість 20%. Депутати від званої групи "Економічний розвиток" (Кінах-Хомутинник) відмовилися голосувати за цей законопроект, вимагаючи взамін зниження податку на наддоходи. Уряд не погодився на цю пропозицію. У результаті закон провалили. Це означає, що люди платитимуть за ліки на 20% більше. А зважаючи на курс долара до гривні, ціни на ліки взагалі стали захмарними.

Зрозуміло, що олігархів, які мають мільярди і лікуються по закордонах, не хвилює, що Україна займає перші місця в світі по смертності від ракових, серцево-судинних захворювань, у нас - епідемія туберкульозу та гепатитів. Більшість людей, особливо старшого віку, немає за що купити ліки. Зате олігархи в шоколаді як при тій владі, так і зараз.

Із кандидатів у Президенти України за зниження ПДВ на ліки не голосували Порошенко, Гриценко, Тігіпко, Царьов, Симоненко.

Я цю історію одного голосування в Раді (а таких - сотні) розказав для тих, хто агітує голосувати за олігархів на президентських виборах, мовляв, вони самі багаті і нас багатшими зроблять. Брехня! Олігархічні багатства - за наш з вами рахунок. Тому поки олігархи будуть при владі - ніколи люди краще жити не будуть. Пам'ятайте про це.



Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,олігархи,Олег. Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.