Побутовий сепаратизм в Україні

22 квітня 2017, 09:37
Власник сторінки
4
757
Побутовий сепаратизм в Україні
Бігборди 2015 року

Побутовий сепаратизм або ст. 110 КК УК в дії

Що таке побутовий сепаратизм - це відверта "ватна" позиція громадян України, які проживають на  її території , але всією душею її ненавидять.  В 2015р. по Україні були встановленні бігборди про побутовий сепаратизм, але ст.110 КК УК" Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України",передбачає тільки явні ознаки та негативні наслідки:
1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.
2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, -
караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, які призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків, -
караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.
Загалом це означає, що цих перевертнів ми маємо терпіти в Україні,бо законодавча база стосовно їх позицій ніде не прописана.

Коли вже будуть позбавляти громадянства таких людей? Невже за це помирали та помирають наші воїни???

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: СБУ,Киевская область,сепаратизм,МВС,Ураина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.