Всесвітній день поезії

23 березня 2017, 19:26
Власник сторінки
http://grb.kiev.ua
0
23
Всесвітній день поезії
Всесвітній день поезії

Всесвітній день поезії

Сьогодні, 21 березня - Всесвітній день поезії, який був заснований не так давно: в 1999 році, в столиці Франції, в рамках 30-ї генеральної асамблеї ООН. Головною метою щорічної святкової події, перш за все, є залучення до віршованого мистецтва сучасних людей, далеких від романтики і ліричного мислення.Тому Голосіївська "Батьківщина" не могла залишитися осторонь та організовала це свято для учнів ліцею «Голосіївський» №241 в бібліотеці «Деміївська». На поетичний захід були запрошені молоді талановиті поети гурту «Своє слово», які з натхненням читали твори класиків української та світової поезії, а також деякі вірші з власного творчого доробку. 
По закінченні заходу учні ліцею довго не відпускали молодих поетів, спілкуючись з ними, задаючи безліч питань, а на останок брали у них автографи.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Батьківщина,ВО «Батьківщина»,Голосіївський район м.Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.