Довели до стінки

22 грудня 2015, 18:24
Власник сторінки
Дизайнер
0
192
Довели до стінки

…Хотілось маленький екологічний і затишний будиночок з зеленою огорожею, газоном і ялинками, а вийшло… вийшло те, що, нажаль, поки що виходить в нашій країні…

Умови:

Місце розташування:

с. Софіївська Борщагівка передмістя Києва

Держава Україна – країна, що за словами можновладців прямує до Європи (хоча, якщо брати до уваги ситуацію, про яку йдеться, з компасом явно щось не те…)

Відстань між будинками – трохи більше ніж дев’ять метрів…

Передмова:

Одразу хочу відповісти на можливі питання: «Чому до цього допустили? Чому нічого не робили раніше?» Відповідаю: з першого дня робили все, що тільки можливо робити, зверталися скрізь куди можна: томи листів до всіх можливих структур, позивання до судів… У тому числі, до нашого президента Петра Олексійовича та прем’єр-міністра Арсенія Петровича. За «допомогу» їм усім ВЕЛИКА-ВЕЛИКА ПОДЯКА!

Задача:

Необхідна ідея створення захисна стіна з наступними функціями:

  • -    захист від можливого випадіння з вікон багатоповерхового будинку різних неочікуваних предметів, як то: сміття, недопалки, вазони з квітами тощо;
  • -          захист від шуму;
  • -          захист від поглядів (якось не хочеться ставати учасником ток-шоу «Дом-2», а також «зіркою Youtube» для мешканців багатоквартирного, багатоповерхового будинку).

Стіна має бути висотою заввишки 18-20 м з матеріалів, що забезпечать міцність та безпечність; конструкція має бути стійкою та естетичною: можливо, застосування графіті.

Винагорода:

Переможцю буде виплачено подарунок, в розмірі двох місячних стипендій студента архітектурного факультету КНУБА.

З пропозиціями писати на пошту conjurer_studio@mail.ru або в комментарі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: забудова,архітектура,Софіївська Борщагівка,Проект стена
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.