Рятувальники навчили працівників Житнього ринку гасити пожежу

26 червня 2014, 16:50
Власник сторінки
Фотограф
0
30

Рятувальники навчили працівників Житнього ринку гасити пожежу

26 червня рятувальники спільно з адміністрацією та працівниками Житнього ринку у ході позапланових тактичних навчань вчилися долати умовну пожежу. Головною задачею навчань стало відпрацювання взаємодії рятувальників та адміністрації об’єкту під час виникнення пожежі на об’єктах з масовим перебуванням людей, гасіння вогню у складно доступних приміщеннях, прийомів проведення пошуково-рятувальних робіт, а також проведення заходів по попередженню паніки.

            За задумом організаторів вогонь близько 11:00 виник внаслідок короткого замкнення у електромережі приміщення другого поверху. Зайнялися папір та меблі на площі близько 55 кв. м. Існує загроза розповсюдження вогню на увесь поверх, а також сильне задимлення приміщення, що може призвести до травмування або загибелі працівників та відвідувачів ринку через паніку. Пожежу виявив охоронець, котрий, сповістив рятувальників про займання, почав самотужки євакуйовати відвідувачів ринку, а також залучив до цього інших людей.

           Такі навчання на сьогодні є надзвичайно актуальними, оскільки велика кількість ринків є пожежонебезпечними, а працівники та адміністрація має знати, які дії необхідно виконувати, аби уникнути масштабної пожежі та врятувати життя людей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Київ,пожежа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.