Москальскі спецслужби збираються випробовувати на українцях біологічну зброю

13 лютого 2017, 08:10
Власник сторінки
екскурсовод
6
1387
Москальскі спецслужби збираються випробовувати на українцях біологічну зброю

Россійскі агресори збираються випробувати на українцях біологічну зброю, інформацію слід сприймати цілком серьозно.

Не секрет, що через важкі економічні наслідки, викликані російською агресією, українське державне підприємство «Укрзалізниця» зараз відчуває величезні фінансові труднощі. За словами самих співробітників, грошей зараз не вистачає ні на зарплати, ні на ремонт і обслуговування рухомого складу, ні на передбачену, в рамках профілактики від інфекційних захворювань, обов'язкову санітарну обробку поїздів. Внаслідок чого в зимові місяці спостерігається різке зростання числа пасажирів, які хворіють на грип та ГРВІ.

Скориставшись критичною санепідеміологічної ситуацією на українських залізницях, російські спецслужби готуються застосувати проти нас свою нову біологічну зброю, щоб нанести удар по здоров'ю української нації. Насамперед до групи ризику входять люди похилого віку та діти. Спецслужби Росії не зупиняються навіть перед своїми ж власними громадянам, які виїжджають до родичів в Україну.

За данними джерел із спецслужб, російські агенти, під виглядом нібито зустрічаючих (або проводжаючих) родичів поширюватимуть в вагонах поїздів смертельно небезпечні інфекційні біоматеріали, що містять бойовий штам вірусу грипу, виведений в російських секретних лабораторіях на основі пандемічного вірусу H1N1, більш відомого як «свинячий грип». Новий бойовий вірус має підвищений рівень заразності і практично не піддається лікуванню, оскільки стійкий до всіх відомих видів антибіотиків. Раніше російські спецслужби вже віпробовували бойовий вірус проти місцевого населення на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Як очікується, смертельно небезпечні біоматеріали будуть поширюватися в поїздах 073 А (Львів), 055 М (Хмельницький), 005 Я (станція Київ-Пасажирський) і 023 М (Одеса) під час стоянки на Київському вокзалі в Москві, або в момент перетину кордону. За задумом ФСБ, це повинно спровокувати наймасштабнішу в історії України масову епідемію грипу, жертвами якої протягом перших 12 місяців поширення смертельного вірусу стануть більше ста тисяч чоловік. Далі Кремль звинуватить в трагедії українське керівництво, яке нібито скоротило витрати на охорону здоров'я і не змогло в необхідному обсязі забезпечити населення ліками, після чого російські спецслужби і агенти впливу спробують спровокувати масові акції протесту в Києві, Харкові та Одесі.

Брати і сестри! У наших з вами силах це зупинити і врятувати країну від катастрофи!

Для цього необхідно утриматися від поїздок до Росії до закінчення спеціального розслідування або офіційного спростування інформації Радою національної безпеки України! Вимагати від СБУ і українських силових відомств забезпечити належний захист транспортних об'єктів та об'єктів соціальної інфраструктури, перш за все поїздів і залізничних станцій, на кордонах з Росією і на окупованих територіях в Криму, Донецькій і Луганській областях. Залучити до цієї загрози увагу міжнародної спільноти, запросити західних фахівців з боротьби з біологічною зброєю.

Утримайтеся від поїздок до Росії! Тепер це не просто зрада, а й ризик для життя!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.