Від Автономної Республіки Крим до Кримськотатарської Автономної Республіки

03 лютого 2017, 18:25
Власник сторінки
2
161
Від Автономної Республіки Крим до Кримськотатарської Автономної Республіки
Українці Криму мріють повернутись додому

Верховна Рада України затвердила рекомендації президенту, згідно з якими окупований нині Крим стане Кримськотатарською республікою. Нещодавно з'явився і проект Конституції Кримськотатарської АР.

Попри абсолютну бездіяльність влади, українціі все ще мріють про повернення окупованого Криму. Та рішення, які видають за шлях повернення Криму - лише роблять цю мрію більш нереальною. 

Про те, що Крим -це Україна, почали забувати і ті, хто ще вчора на цьому наголошував. Коли йде мова про "Кримське питання" - обговорюються проблеми переслідування кримських татар, проблеми їх переселення, їх прав і т.д. Скільки ж зникло безвісті українців у Криму? Скільки зазнали утисків, втратили домівки, переїхали на материкову Україну? Чому про їх права та їх повернення додому усі мовчать? 

Кажуть лише, що працюють над шляхом повернення Криму, але не уточнують - повернення кому?  

"Як би не було важко на душі, і наскільки повно Авдіївка не займала б усі думки, ми не забуваємо про те, що слід рухатися вперед." - Богдан Яременко, дипломат, керівник ГО «Майдан закордонних справ».

А воїни, котрі захищають Україну в Авдіївці, рукаються назад? Тягнуть назад і заважають презентувати геніальні проекти, тим, що стримують наступ військ РФ? Ескалація конфлікту на Донбасі - це ще одна можливість провести вигідний проект "перетворення" окупованого Криму в Кримськотатарську Республіку. Ймовірно, що навіть коли окупант піде із Криму - українцям не буде куди повертатись, адже влада своєю діяльністю та потаканням предствникам кримських татар давно заявила, що Крим для них - не Україна.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.