ВІРА БЕЗ ДІЛ Є МЕРТВОЮ

23 вересня 2016, 15:48
Власник сторінки
Стратегічний аналітик
0
63

18 вересня 2016 року у селі Волиця у Волинській області освятили новозбудований Храм апостолів Петра і Павла УПЦ Київського Патріархату. https://www.youtube.com/watch?v=5VQsEK0Ycds



Це стало історичною подією не лише для села, у якому ніколи не було власного храму; адже будова нового храму є творенням нової духовної обителі для вірян, виступає дороговказом нового шляху добра.

У наші нелегкі часи, коли багато хто чого бездумно говорить та безвідповідально обіцяє, оповідаючи різноманітні історії про красне майбуття, про турботу про народ, підвищення добробуту, економічне зростання тощо деякі Особистості роблять конкретні справи, стверджуючи високі ідеї добра, гуманні ідеї розумного миру, порядку та справедливості - реалізуючи дієво власну віру.

Копітка робота меценатів та громади, настоятеля отця Василя, Владики Михаїла і усіх людей, що допомагали словом і ділом у створенні Храму Божого, нової святині тривала понад 5 важких років. І з Богом у серці, зі щиросердною молитвою і працею кожного дня ці люди, незважаючи на будь-які застороги й подеколи клятьбу втілювали свою віру через уособлення її власного розуміння, через конкретні дії з досягнення власної мрії.

Ми живемо зараз, робимо зараз і віримо зараз, тож власну історію слід робити власноруч, слід робити сьогодні!

Віра без діл є мертвою.

Громадська активність виступає діяльнісним проявом віри, духовного відродження українства як засади зцілення нашої нації.

Тож будуймо храми в наших душах, нехай добро і милість, мир та злагода осяють наш славетний шлях!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.