Докладная записка по поводу "отсутствия" Н.В.Смирновой на рабочем месте (вторая)

12 лютого 2016, 20:53
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
168

Дата: 2.02.2016. Написана по распоряжению декана № 4 от 28.01.2016 по поводу "отсутствия" Н.В. Смирновой на кафедре ПЗИ, в то время, когда она выполняла обязанности руководителя практики от ВНЗ

Завідувачу кафедри ПЗI Смiрнову О.А.


Доповідна записка


На виконання розпорядження декана МТФ Ковришкіна М.О. № 4 від 29.01.2016 написати доповідну записку про мою відсутність на робочому місці 29.01.2016 р. доповідаю:
1. 29.01.2016 р. я находилась в КНТУ с 8.15 до 9.15.
 
2. Згідно наказу ректора № 231-02 від 22.12.15 р, я призначена керівником експлуатаційної практики від вищого навчального закладу для студентів групи КI-15-3СК.

3. На підставі розділу 3.3. «Організація і керівництво практикою» Положення «Про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України», затвердженого наказом Міністерства освіти України від 08.04.1993 р. № 93 керівник практики від вищого навчального закладу в період проведення практики виконує такі обов'язки:
- у тісному контакті з керівником практики від бази практики забезпечує високу якість її проходження згідно з програмою;
- контролює забезпечення нормальних умов праці і побуту студентів та проведення з ними обов'язкових інструктажів з охорони праці і техніки безпеки;
- контролює виконання студентами-практикантами правил внутрішнього трудового розпорядку, веде або організовує ведення табеля відвідування студентами бази практики.

4. Твердження, що практика повинна була початися на кафедрі ПЗІ не відповідає дійсності. Експлуатаційна практика почалася на базах практики, тобто на підприємствах м. Кіровограда.
Доповідаю, що підприємства (бази практики) м. Кіровограда розташовані поза територією КНТУ, тому моє перебування на кафедрі ПЗІ КНТУ не дає мені можливості здійснювати свої функції по керівництву експлуатаційною практикою студентів.

5. Доповідаю, що на кафедрі ПЗІ проходять практику 3 студента. Станом на 2.02.2016 р. я ще не поставлена до відома про те, хто є керівником практики від бази практики на кафедрі ПЗІ. Керівник від бази практики повинен бути призначений розпорядженням зав. кафедрою Смірновим О.А. ще до початку практики.

6. Доповідаю, що наказами ректора КНТУ керівниками практик призначені ще 10 (десять) викладачів кафедри ПЗІ. Однак їх відсутність на робочих місцях (згідно з логікою укладачів актів) ніяк не турбує декана та керівника кафедри і протоколи про їх відсутність на робочому місці не складаються.

Представляється досить дивним обставина, коли за період з 28.12.2016 р. по 29.12.2016 р. вибірково, виключно тільки відносно мене складено два акту про відсутність мене на робочому місці, в той час, коли я здійснювала свої функції по керівництву експлуатаційною практикою студентів, а решта 10 керівників практики, згідно з логікою укладачів актів, була відсутня на робочому місці.


доцент кафедри програмування та захисту інформації                           Н.В.Смiрнова
2.02.2016  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: КНТУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.