Докладная записка по поводу неявки студентов на ректорскую контрольную работу

12 лютого 2016, 17:50
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
226

Дата: 27.05.2015. Затребована объяснительная записка по поводу неявки студентов на ректорскую контрольную работу. А как студенты узнают о ней, если не было объявлений со стороны руководства?

Першему проректору КНТУ
проф. Кропівному В.М.
Начальнику навчального відділу КНТУ
Кондратець Л.I.
Завідувачу кафедри програмного забезпечення
проф. Смiрнову О.А.


Доповідна записка

Доповідаю, що група КI-12 в повному складі, включаючи групу КI-12-1 (куратор Xxxx.X.X.), вчасно не з'явилася на ректорську контрольну роботу (25.05.2015 - 1 пара).

Інформація про дату і час проведення ректорських контрольних робіт з'явилася на початку березня 2015. Офіційного оголошення ніким зроблено не було.

Тим не менш, 22.04.2015 я оголосила групі КI-12 про дату і час проведення ректорських контрольних робіт. На другий день, 23.04.2015 доцент Смiрнов В.В. також на лекції з дисципліни ПЗУМ повторив це оголошення.

Після цього ніяких нагадувань кураторам про дату і час проведення ректорських контрольних робіт не було. Ніяких розпоряджень щодо забезпечення кураторами явки студентів також не надходило.
На дошці оголошень кафедри не було розміщено ніяких оголошень про дату і час проведення ректорських контрольних робіт.

Оскільки з моменту першого оголошення пройшло досить багато часу, то ймовірно, з цієї причини студенти вчасно не з'явилися не ректорську контрольну роботу.


27.05.2015 куратор групи  КI-12-2    Н.В.Смiрнова


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.