ВІЗИТАЦІЯ ДО ЯРМОЛИНЕЦЬКОГО ЛІСГОСПУ

13 вересня 2017, 20:40
Власник сторінки
0
38
ВІЗИТАЦІЯ ДО ЯРМОЛИНЕЦЬКОГО ЛІСГОСПУ

Завітали до ДП “Ярмолинецьке лісове господарство”.

13 вересня 2017 року Божого, з благословення Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Хмельницького і Кам’янець-Подільського, керуючого Хмельницькою єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, ієрей Артем Капиця, який несе капеланське служіння при військовій частині А4239, разом із офіцером командування, старшим лейтенантом Олексієм Наконечним, завітали до ДП “Ярмолинецьке лісове господарство”.
Керівництво і працівники на чолі з Кирилюком Іваном Івановичем тепло зустріли гостей; а ті, в свою чергу, передали слова вітання від митрополита Антонія, поздоровили колектив підприємства з професійним святом – Днем працівника лісу, що відзначається 17 вересня, та подякували за сприяння розбудові Церкви Христової, зокрема – в допомозі будівельними матеріалами, необхідними військовій частині при перекритті богослужбової каплиці.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.