Виставка "МЕЛАНХОЛІЯ" Ольги Кравченко

26 березня 2017, 15:56
Власник сторінки
журналист
0
23

Щиросердно зізнаюся : такої кількості людей, закоханих у творчість одного художника, які зібралися разом в один і той же час і в одному місці, я давно вже не бачив.


Щиросердно зізнаюся : такої кількості людей, закоханих у творчість одного художника, які зібралися разом в один і той же час і в одному місці, я давно вже не бачив. А ось на вернісаж Ольги Кравченко - прийшли! І більшість - з букетами в руках! 24 березня в рамках проекту "МИСТЕЦТВО НА ПАПЕРІ", київська галерея "КалитаАртКлуб" (Київ, вул.Малопідвальна, 21/8) запросила на відкриття персональної виставки пані Ольги. Виставка називається "МЕЛАНХОЛІЯ". Ці чудові пастелі написані відомим київським художником упродовж останніх двох-трьох років. На думку кандидата мистецтвознавства Олега Сидор- Гібелінди, "...у серії робіт "МЕЛАНХОЛІЯ" ми бачимо м"яку - воістину пастельну! - еволюцію авторського почерку миткині, який до неданього видавався цілковито визначеним та візуально переконливим - у техніці "полотно;олія", що завоювало Ользі Кравченко заслужену популярність. І - не лише у вузьких колах..." А от які саме сюжети побачили учасники вернісажу на пастелях Ольги Кравченко і чим вони їх так вразили - ви дізнаєтеся, подвивившись програму "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel у Yuotube, на який ми закликаємо вас активно підписуватися!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.