25 церемонія вручення театральної премії «КИЇВСЬКА ПЕКТОРАЛЬ»

26 березня 2017, 14:40
Власник сторінки
Видеоблогер
0
65
25 церемонія вручення театральної премії «КИЇВСЬКА ПЕКТОРАЛЬ»

Найвідоміша та найстаріша на всьому пострадянському просторі театральна премія України – премія «Київська пектораль» – відзначає своє 25-річчя

У зв’язку з ювілейною датою цьогорічна церемонія змінює звичний демократичний формат проведення на урочистий. На гостей чекає червона доріжка, динамічна церемонія нагородження, поздоровлення від відомих  артистів та яскраві  творчі колективи, які розважатимуть номінантів та VIP-гостей. Також уперше для гостей церемонії встановлено дрес-код black-tie, що надасть можливість запрошеним продемонструвати свої образи на червоній доріжці та перед  фото і телекамерами.

25-та церемонія вручення театральної премії “Київська пектораль”  пройде цьогоріч у Колонній залі Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36) 27 березня, в Міжнародний День театру.

Організатори урочистостей обіцяють багато веселих несподіванок та нестандартних рішень протягом усього свята. Ведучий церемонії Тимур Мірошніченко в кращих традиціях світових премій представить перед усією київською театральною спільнотою акторів, режисерів, хореографів, композиторів та художників, які в цьому році найбільше вразили експертів своєю творчістю.

«Наша церемонія – це свято для всіх людей професії. Свято, на якому пануватимуть гумор, взаємоповага та радість за успіхи колег!», – запевняють режисер церемонії Дмитро Тодорюк та постановча група заходу.

Початок роботи червоної доріжки та велкам-зони 27 березня 2017 року о 17:00 год., початок урочистої 25-ї церемонії вручення театральної  премії “Київська пектораль” о 18:00 год.

Дата і час проведення: 27 березня 2017, початок о 17:00

Місце проведення: Київська міська державна адміністрація, вул. Хрещатик, 36, Київ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: премия,театральна постановка,золотая пектораль,Театральна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.