Персональна виставка Олесі Рибченко "Дівчата і квіти" у Національній опереті

15 лютого 2017, 13:21
Власник сторінки
журналист
0
28
Персональна виставка Олесі Рибченко  Дівчата і квіти  у Національній опереті
Автор фото - Сергей Комиссаров

Із Оперети - з любов"ю! У День Святого Валентина у Національній опереті України відкрилася виствка Олесі Рибченко "Дівчата і квіти".

Із Оперети - з любов"ю! У День Святого Валентина у Національній опереті України (щира подяка Вам за це, пане Богдане Струтинський!) - подвійна радість : чудовий концерт "Музика сердець" до дня закоханих і ( як бонус до нього) прекрасно організована персональна виставка молодої талановитої київської художниці Олесі Рибченко "Дівчата і квіти". Тобто, маємо несподіваний сюрприз : два у одному! Як доповнення одного виду мистецтва до іншого! І все - на високій творчій ноті. Саме так, як того вимагає справжнє Мистецтво. У антракті між першою і другою частиною концерту "Музика сердець" ми поспілкувалися із керівником Національної оперети України, народним артистом України Богданом Струтинським. Він не приховує задоволення : у залі - аншлаг, у арт-фойє - ніде яблоку впасти! "Вважаю, так і повинно бути, - переконаний мій співрозмовник.- Адже глядачі приходять до Театру відпочити і серцем, і душею, і очима. І це чудово, коли один вид мистецтва доповнює інший. Ми й надалі будемо запрошувати у арт-фойє Оперети молодих талановитих живописців. Нехай люди, які приходять до нас послухати музику і помилуватися пластикою артистів на сцені під час антракту також насолоджуються високим і прекрасним живописом. Таке поєднання - на користь усім нам!" Програму "Мистецька хвиля +", яка розповідає про творчість Олесі Рибченко, Ви зможете подивитися на каналі Ukrvideotravel у Yuotube. Переконаний : після її перегляду Ви обов"язково придбаєте білет до головної Оперети країни (хоча це практично неможливо - всі білети на найближчі дні вже продано!) і завітаєте сюди, аби не лише послухати спів атристів і подивитися як вони танцюють, а й насолодитися картинами чарівної Олесі Рибченко. І не забувайте,друзі, підписуватися на наш канал! Адже ми працюємо для вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.