Як ядерний дует Путіна&Трампа працює над збільшенням «ядерного електорату» Трамп

03 жовтня 2024, 09:42
Власник сторінки
експерт, політолог
0
Як ядерний дует Путіна&Трампа працює над збільшенням «ядерного електорату» Трамп

Ціль скоординованих дій цього дуету – вплинути аргументами про зростання ядерної загрози з боку Путіна та здатність саме Трампа зупинити насування Третьої світової на виборців семи «мінливих» штатів.

Які й визначатимуть переможця президентських виборів 5 листопада.

Та забезпечити перетікання до Трампа голосів відносно невеликої кількості виборців з цих штатів, які ще не визначились із тим, кого із двох кандидатів підтримати.

Розрахунок на те, що їхніх голосів разом із голосами сталого «ядерного електорату» Трампа має вистачити задля перемоги у колегії виборників над суперницею Камалою Гарріс.

Вже зараз у загальних рисах зрозуміло, що Трамп та Путін зроблять за місяць, який залишився до вирішального дня голосування.

 Aut hihil aut Trampus

Це зараз актуальний девіз кремлівської центурії на чолі з Путіним  - Або Трамп, або нічого (в оригіналі девіз римської центурії був Aut nihil aut Caesar – Або Цезар, або нічого).

У здатності Путіна планувати та вибудовувати довготермінові стратегії є величезні вади та проблеми. Це він доводив неодноразово за чверть століття перебування на чолі Росії. Особливо ці вади посилились після початку повномасштабного вторгнення у нашу країну. Але що стосується інстинкту самозбереження у цього кремлівського ватажка, його здатності визначити конкретну ціль, яка забезпечить це самозбереження та мобілізувати для її досягнення всі без виключення засоби – із цим у Путіна завжди було все добре.

За «три дні СВО» довжиною майже у три роки  він підібрався вже впритул до меж своїх можливостей. І щоб не впасти та закінчити війну на вигідних для нього умовах хазяїн Кремля зробив ставку на перемогу зручного для себе Дональда Трампа на президентських виборах 5 листопада.

Росія зараз активно та досить витончено робить все для перемоги цього політика – так само, як Москва допомагала йому на попередніх президентських виборах 2016 та 2020 років. Цього разу «шампуром», на який Трамп і Путін у чотири руки нанизують аргументи для американського виборця для голосування за Трампа обрана загроза неминучої ядерної війни у разі перемоги його конкурентки Гарріс. Та виключна здатність Трампа-президента й війну в Україні швидко закінчити, й світ від ядерного Армагеддону врятувати. Одним словом, Донні прийде  - порядок наведе.

Гра у чотири руки на ядерному роялі  

Помітно, що у минулому місяці «ядерні шашличники» Путін і Трамп помітно активізувались. По-перше, у вересні Трамп став набагато частіше акцентувати увагу  американських виборців на тому, що внаслідок дій адміністрації Байдена-Гарріс насувається реальна загроза Третьої світової війни. Й саме він здатен врятувати світ від наближення. В той час як перемога Камали гарантовано цю війну забезпечить.

По-друге, табори Путіна і Трампа разом методично та скоординовано працювали над вирішенням невідкладного завдання Путіна, з яким треба розібратися негайно, ще до 5 листопада. Це завдання - не допустити ударів західною зброєю вглиб російської території.  

Зверніть, будь ласка, увагу на хронологію подій.

КРОК ПЕРШИЙ: 12 вересня Путін заявив, що рішення дозволити Україні бити західною зброєю по військових цілях на території Росії  означатимуть «пряму участь» СШІ і всього НАТО у війні з Росією.

КРОК ДРУГИЙ: через чотири дні, 17-го, амбіціозний політичний авантюрист Роберт Кеннеді, якому Трамп пообіцяв місце у своїй адміністрації у разі перемоги на виборах разом із сином екс-президента Дональдом Трампом-молодшим публікують статтю  у виданні The Hill.

Заголовок дуже промовистий - «Ведіть переговори з Москвою, щоб припинити війну в Україні та запобігти ядерному руйнуванню». У матеріалі - апологія обґрунтованості путінського пасажу про те, що надання дозволу на удари вглиб РФ означатиме для США участь у війні проти РФ. А також пропаганда підходу Трампа-тата про те, що підтримка України штовхає Путіна до ядерної відповіді.

Тому підтримку України потрібно терміново припиняти, а з Путіним – розпочинати конструктивні переговори для того, щоб разом врятувати світ від Третьої світової війни. Тобто, спроба представити керівника терористичної держави Путіна конструктивним світовим гравцем, з яким треба терміново домовлятися.

КРОК ТРЕТІЙ: пройшов лише тиждень після викладення пропозиції Кеннеді&Трампа-молодшего розпочати переговори з Путіним, як кремлівський терорист вирішив посилити аргументи, які виклали ці два «голуби миру». І 25 вересня заявив про необхідність зміни ядерної доктрини Росії. Коли необхідно розглядати як спільний напад на РФ агресію з боку неядерної держави (читай  - України) за підтримки ядерної (читай - США).

Вирішальний натиск 

Поза всяким сумнівом, в наступний місяць до 5 листопада будуть зроблені наступні кроки за цією же схемою: табір Путіна робить якісь загрозливі заяви/дії – табір Трампа підсилює їхній ефект для американської аудиторії – табір Путіна робить наступні загрозливі заяви/дії - табір Трампа знову підсилює їхній ефект для американської аудиторії, тощо.

Причому у Путіна у наборі інструментів «заяви та дії» голосні заяви щодо ядерної ескалації кардинально переважатимуть реальні дії й далі. Бо у ядерній вербальній гімнастиці – простору багато. Не те, що у реальності. Де розпіарена міжконтинентальна балістична супер-пупер-ракета «Сармат» зазнає величезної й принизливої катастрофи при спробі зробити другий (!) успішний запуск за весь час існування цієї ракети. І де існують купа інших обмежень.

Тому можна спрогнозувати, що для цієї схеми будуть використані у першу чергу заяви про невловимі й ніким не бачені навчання стратегічних ядерних сил, якісь заяви навколо тактичної ядерної зброї РФ в Білорусі, тощо.

Але незадовго до 5 листопада – щоб максимально підняти градус ядерної істерії серед американських виборців та допомогти перемогти Трампу - цілком можливо, що Росія вдасться до реального ядерного випробування на ядерному полігоні на віддаленому архіпелазі Нова Земля в Північному Льодовитому океані.

Для просування табором Трампа аргументу про серйозність ядерної загрози Путіна місце підійде практично ідеально  -  Радянський Союз провів тут понад 200 ядерних випробувань, включаючи вибух найпотужнішої в світі ядерної бомби в 1961 році.

І півмісяця тому керівник полігону на Новій Землі контр-адмірал Андрій Синицин відрапортував, що цей об’єкт повністю готовий до відновлення ядерних випробувань…

І ось що надзвичайно важливе: цільової аудиторією  великої гри Путіна та Трампа є не вся американська аудиторія. А лише невелика група виборців вирішальних для виборів семи «мінливих» штатів, які ще не визначились повністю із своїм голосуванням 5 листопада. Тож саме на них буде проведено таргетування повідомлень про всі складові російської ядерної ескалації. В тому числі про нові випробування російської ядерної зброї.

З російської сторони для таргетування цього сигналу необхідні додаткові дії. Наприклад, відбудеться «витік» якоїсь мега--гіпер-секретної розробки про підготовку російських ядерних ударів по США. Де серед першочергових цілей будуть визначені саме ті території на сході та південному заході США, які охоплюють «мінливі» штати. А команда Трампа зробить все потрібно, щоб вузька цільова аудиторія потрібний меседж отримала. Й у паніці хитнулась до голосування за «рятівника світу» Дональда Трампа. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.