В Тверській області вражено 750 000 бойоприпасів

22 вересня 2024, 12:00
Власник сторінки
Політолог
0
43

Серед них і північно-корейські

Відповідно до нової інформації, яка надходить з різних джерел, у враженому «надзахищеному» складі в тверській області зберігались і бойоприпаси з КНДР. Спільна робота Служби безпеки України та Сил оборони України вкотре дає результат і тут треба виділити декілька цікавих моментів.

Перший, вражено об’єкт, де зберігалась велика кількість імпортованої росією зброї. Ворожі пабліки кажуть про передачу даних нашим спецслужбам від ЦРУ, але цей об’єкт був відомий з радянських часів, а його модернізацію проводили відкрито, а от поставки туди північно-корейської зброї засвітили самі русняві і наша розвідка чітко відпрацювала.

Другий, від ударів по економічній інфраструктурі росії, СБУ перейшла по знешкодженню найбільших військових складів ворога, які знаходяться в зоні досягнення дронів служби. По останній інформації, яка також поступає від російських «воєнкорів» під загрозою ударів знаходяться як мінімум 11 складів зброї, які мають такий самий захист (фактично нульовий) як і в Тверський області.

Третій момент – для подібних ударів Україні не потрібні погодження партнерів. Більше того, під час зустрічі президента України з кандидатами в президенти США даний факт ураження російських складів зброї буде використано як приклад безпечного існування нашої країни. Саме тому ставка на ефективну роботу підопічних Малюка може стати вагомим аргументом для наших західних партнерів для дозволу використання всіх можливих засобів для ударів по рф.

І впевнений, що три успішних удари за тиждень – це тільки початок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.