Іранськкі ракети знищено.....

08 вересня 2024, 19:58
Власник сторінки
Політолог
0
112

прямо на складах

Таке майбутнє може бути у ймовірно переданих 200 іранських ракет. Російські військкори вже б’ються в істериці що до ураження дроном Служби безпеки України складу озброєння в воронежській області. В першу чергу так звані військкори наголошують, що знов в російському міноборони брешуть, що склади вразив уламок збитого дрону, це було пряме влучання.

Хочеться подякувати за щире визнання можливостей наших хлопців з СБУ та зробити акцент на кількох фактах.

В першу чергу на тому, що дрони СБУ долітають до тих територій, де росіяни зберігають своє озброєння, яке вони використовують проти України. Балістичні ракети з Ірану мають дальність близько 200 кілометрів і будуть стовідсотково в радіусі ураження наших дронів.

По-друге, іранські ракети можуть використовувати лише певні пускові комплекси, які базуються в трьох областях, які межують з Україною, і знайти їх буде не важко, тому скоріше за все і склади будуть поруч.

Ну і по-третє, русня знов волає про «червоні лінії», але, судячи по всьому, їх просто немає і треба добивати російську недоінфраструктуру війни. І не треба думати, що це збільшить удари по нашій цивільній інфраструктурі, для агресора немає моральних обмежень і вони будуть бити по нам незалежно від результатів на полі бою.

Тому або захищаємось, або ми зникнемо з карти світу! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.